Jump to content
Snake Charmer

Zehirli Yilan Kolleksiyonum

Önerilen İletiler

bunların birbirini ısırma riski yok mu aynı tür olsalarda tehdit olarak algılaması falan oluyor mu

Eğer ben bir hata yapmazsam tehdit algılaması olmaz ama ben ikisi bir aradayken onları korkutursam birbirini ısırma durumu olabilir.

Öte yandan, çok nadir de olsa, büyük olan dişilerin küçük erkekleri yedikleri de görülebiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aruba Adası Çıngıraklısı dışında engerekgiller ailesinden beslediğiniz başka tür var mı ?Bizi bilgilendirebilir misiniz ?

Daha onceden Bitis gabonica, Bitis nasicornis, Montivipera xanthina ve Vipera ammodytes besledim. Hatta tek zehirlendiğim ısırık bir Montivipera xanthina ısırığıydı. Şu an elimde başka Viperidae ailesinden üye yok fakat ileride Atheris ailesinden bir tür ve özellikle Trimeresurus mangshanensis besleme niyetim var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunun üstüne yılan yoktur heralde Mükemmeliyetin vucut bulmuş hali maşallah. Sorun degilse degerini ögrenebilirmiyim maddi açıdan.

€1000 civariydi ama Avrupa'da bu senenin yavrularindan cifti €1500'e alabilirsin herhalde. Ben Amerika'dayken ilk uretildiklerinde tanesi $6000 idi.

cidden çok mükemmel bir canlı bence tarih öncesi toplumlar bu yılanı görseydi tanrı sanar ve buna taparlardı o derece

Tapiyorlar zaten :). Budist kulturunun bir parcasi hala.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son video kobralar üzerine. Ne yazık ki bir enfeksiyon problemimiz var ama çözülür umuyorum.

kocaman  maşallah  umarım  rahatsızlık  veren  bu  enfeksiyon kısa  zamanda  ortadan  kalkar  .  kıymetli  canlılar , sağlıklı  ve  uzun  ömürler  dilerim onlara

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.