Jump to content
Esat tınas

Crested Gecko

Önerilen İletiler

Yetişkin 4 yaşında erkek bir crested geckom var.Benim gecko hep elden yiyor tartara,dubia,cırcır vb. yemleri de elden yiyor.Ben bir kap alıyorum ve onun içine böcek koyuyorum ve içine geckomuda koyuyorum fakat hiç böceği takmıyor,böcek geckonun üstüne çıkıyor ama geckom hiç yemiyor.Sanırım avlanma içgüdüsü kalmamış geckomun avlanma içgüdüsünü uyandırmak için ne yapmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de geckomu ilk başta elle besledim fakat benle çok vakit gecirmemişti 1 ay kadar olması lazım. sizin geckonuz bi hayli büyümüş ne kadardır sizinle sizden önce sahibi olduysa o da öyle beslediyse baya zor düzeltmesi ben oyle biliyorum. Kabı Terrarium a koyup vermeyi denedim sevdiği yemle denedim birkaç gün sonra öğrendi kendi kendine yedi kaptan. Benim bildiğim bu kadar daha iyi bilenler vardır mutlaka .

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Esat tınas, 20 dakika önce yazdı:

Yetişkin 4 yaşında erkek bir crested geckom var.Benim gecko hep elden yiyor tartara,dubia,cırcır vb. yemleri de elden yiyor.Ben bir kap alıyorum ve onun içine böcek koyuyorum ve içine geckomuda koyuyorum fakat hiç böceği takmıyor,böcek geckonun üstüne çıkıyor ama geckom hiç yemiyor.Sanırım avlanma içgüdüsü kalmamış geckomun avlanma içgüdüsünü uyandırmak için ne yapmalıyım?

Kabı eline koy beslerken eğer öyle yiyorsa öyle yapa yapa alıştırırsın kaptan yemeye.
Eğerki olmuyorsa malesef elinle beslemeye devam edeceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.