Jump to content
jahabel

Tarantula yemek

Önerilen İletiler

Bugun Nat Geo da bir programda adamin biri annesiyle kambocya‘ ya gidiyordu ve annesi icin oldukca extrem sayilcak seyler yapiyordu. El kadar tarantulalari olan Kambocyali bi aileyle birlikte tarantula avina cikiyorlardi. Simsiyah bi tunel turu avliyorlardi 7-8 tane ve dislerini cikartip canli canli kizgin yagda pisirip yiyorlardi. Acaba tarantulanin turunun ne olabilecegine dair fikri olan varmi. Ve evlerinde ellerinde kollarinda dolastiriyorlardi. Zehiriyle ilgilide oldurmez ama bi kac gununu yatakta gecirirsin demisti sunucu. Sizin bu konuyla ilgili fikirleriniz neler acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Programın adı 'annenizi öldürmenin 50 yolu' yanlış hatırlamıyorsam.

Tarantula yemek bir kaç kültürde günlük öğün kadar doğal. Proteini yüksek olduğundan sanırım.

Istakoz, karides yemekten farklı olduğunu düşünmüyorum. Hatta denemek isterdim. Ama kendi bebeklerime kıyamam.

Benim izlediğim ile aynı ise, B.albopilosum benzeri kıllı tüylü bir ırktı.

Ama nasıl ki biz her gün yediğimiz tavuğun latince adını Arpege olmasa öğrenemeyeceksek, onların da pek fazla tür salladıklarını sanmıyorum. Muhtemelen sorsan da 'örümcek la işte, yemiyosan ver ziyan etme' cevabı alırsın. Türü programda vermedilerse yaşadığı bölgeden tahmin yürütülebilir ama ben o kadar merak etmedim.

Yediğim istakozun, karidesin türünü bilmeden, başkasının yediği türü incelemem. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de youtube.da bir videoda yöresel olarak yendigini izlemiştim. Şu an unuttum ama en az zehre sahip olarak bildiğimiz türlerden birini canlı canlı bacaklarını kopartarak afiyetle yiyordu sunucu. Bu tür şeyleri tasvip etmiyorum ve üzülüyorum ama kültürel yasantilar, yapacak da birsey yok...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son zamanlarda tony hawk ta yerken bir videosunu atmıştı ama canlı degil pişmişti. o canlı yiyen bi youtuber çogu canlıyı yiyiyor canlı olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mideniz kaldıracaksa video ekleyebilirim. Sadece bir tür değildi hatırladığım kadarıyla, zehir seviyesi ayırmadan yiyorlar.

Kaldırır kaldırır, bu da bir dunyasal gerçek sonuçta ama ben seyretmem o ayrı :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kamboçya'da sadece tarantula da değil, hemen her şey yeniyor sanırım, özellikle son videoda görülüyor, bizde bu kadar sebze meyve çeşidi yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir başkasının yiyebildiği herşeyi yiyebileceğimi (yasal olan) düşünüyorum. :)

Arkadaşlar bazen çöpmak derler...

Kısmen katılıyorum. canlı olmayıp midem kaldırdığı sürece denemek isterim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.