Jump to content
enesacar07

Türü Ve Özellikleri Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz?

Önerilen İletiler

Mağazada birkaç tane var. Bir tanesi elime çıkmıştı altıma ettim korkudan 3 gün mağazaya giremedim. Maalesef araknofobim var. Bugün bunun saklandığı yerin etrafını ilacladik. Sersemleyip dışarı çıkınca elektrikli süpürge ile çektik. Türü ve özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? 

IMG_20190731_102130.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sizin için tehlikeli olduğundan endişe ediyorsanız zararsız bir örümcek türü olduğunu söyleyeyim. Türünü ve özelliklerini neden sorduğunuzu anlamadım, zaten ilaçlayarak ve süpürgeyle çekerek öldürüyorsunuz.

• Like 5
  • Thanks 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Örümceklere karşı yoğun ilgim olmasına rağmen korktuğum tek canlı. Öldürmeye kesinlikle karşıyım. Ama ben ve çalışanlar onun olduğu bölüme yaklaşamaz olduk. Müşteri görse olay çıkacak. Neredeyse elim kadar büyük bir hayvan. Zaten supurgeden çıkardık yaşıyordu uzaklaştırıldı. 

Merak ettiğim ise cinsi nedir, ne yer ne içer, ömrü ne kadar, nasıl uzaklaştırılır? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fotoğrafa bakınca arkasında ağ ören organ(spinneret) yok gibi gözüküyor. Bu yüzden kurt örümceği olabilir. Benim tahminim lycosidae acantholycosa olabilir ama kesin soyleyemem çünkü pek bir bilgim yok sadece görüntüsü benzer diye dedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tahminim doğru ise eğer;

Ömrü hakkında bir şey diyemem. Yaşam alani taşların altı ve karanlık yerlerdir çoğunlukla. Böcek haşere yerler. Mağzada yere yakın bir yerde delik kuytu bi köşe vs. var ise orayı kapayın, peçete ile kapatabilirsiniz ve ya silikon sıkabilursiniz delik vs. var ise eğer öyle bir yer var ise bir daha oraya dadanmazlar diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kesin ve daha detayli bilgisi olanlar varsa onlar da yazabilir mi? İlgim daha da bi arttı. Bir de bu arada araknofobiyi yenmenin yüzleşme öncesi bir çaresi yok mu acaba? İlla yüzleşmek zorunda mıyım? Biraz hafifletip daha sonra yüzleşsek olmaz mı? :))) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesacar07, 15 saat önce yazdı:

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kesin ve daha detayli bilgisi olanlar varsa onlar da yazabilir mi? İlgim daha da bi arttı. Bir de bu arada araknofobiyi yenmenin yüzleşme öncesi bir çaresi yok mu acaba? İlla yüzleşmek zorunda mıyım? Biraz hafifletip daha sonra yüzleşsek olmaz mı? :))) 

Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊 

Araknofobiyide hafifletebilirsiniz tabikide açıkçası biraz okuyup, araştırıp bilgi sahibi olunca ister istemez fobinizin şiddetini düşüyor çünkü çoğu canlı biz insanlara karşı zararsızdır. 

Ha ben hobiye başlamak istiyorum dersen  sana hediye olarak sopa böceği yumurtasi(Medauroidea Extradentata) yollayabilirim. Biraz araştırıp bilgi sahibi olduktan sonra bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin.😊 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.