Shaco 132 Oluşturuldu: 28 Aralık, 2019 Yabancı Bi Egzotik Petshop'un Sitesinde Gördüm CBB nedir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Unicorn87 98 28 Aralık, 2019 gönderildi sanırım GBB den bahsediyorsun.green bottle blue= Chromatopelma Cyaneopubescens Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Barakuda90 37 28 Aralık, 2019 gönderildi Bende aynı soruyu size dün sormuştum CC yi alınca kutunun üstündeki GBB yazısından Çok güldüm Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 28 Aralık, 2019 gönderildi Yok, cbb yazıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 28 Aralık, 2019 gönderildi Captive bred/born anlamına geliyor yani esaret altında üretilmiş demek, doğadan alınmamış Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Unicorn87 98 28 Aralık, 2019 gönderildi ravenouscortex, 1 saat önce yazdı: Captive bred/born anlamına geliyor yani esaret altında üretilmiş demek, doğadan alınmamış CB/WC olmuyor mu o Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 28 Aralık, 2019 gönderildi Unicorn87, 34 dakika önce yazdı: CB/WC olmuyor mu o Haklısın genelde öyle kullanılır ama en mantıklısı bu geldi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TeaxyWolf 27 28 Aralık, 2019 gönderildi forumun bir yerinde hobide kulanılan kısaltmalar ile ilgili bir gonderi var onu bulun bence Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 28 Aralık, 2019 gönderildi TeaxyWolf, Bir saat önce yazdı: forumun bir yerinde hobide kulanılan kısaltmalar ile ilgili bir gonderi var onu bulun bence Ona baktım zaten ama cbb göremedim gözden kaçırmış olabilirim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 28 Aralık, 2019 gönderildi Varmış captive born And breed demekmiş o da hayvanın esaret altında doğduğu Bi de ebeveynlerin de esaret altında doğduğu demekmiş Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
plantlady 107 28 Aralık, 2019 gönderildi 3 hours ago, Unicorn87 said: CB/WC olmuyor mu o CB : captive bred/born (esaret altında üretilmiş) WC: wild caught (doğadan yakalanmış) 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş