Jump to content
Mehmet Al

Murinus Ters Döndü Çok Acil!

Önerilen İletiler

Arkadaşlar murinus bu gün takas ile elden geldi motorla eve gidiyorken galiba soğuktan içine çekildi sonra mont ile etrafını sardım sıcaklık artsın diye şimdi de ters döndü bana veren kişi 1.5 aydır kabuk atmadı dedi inşallah kabuk belirtisidir kontrol ediyorken bacaklarında dokunduğunda tepki çok az verdi en son 4 gün önce yemiş

20200111_184447.jpg

20200111_184443.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CanTheRagnarsson, 9 dakika önce yazdı:

Kabuk atma belirtisidir. Ama cok kurcalarsan o zaman kabukta sıkısıp olecek. Lutfen su hayvanlari evcil kediniz sanmayin, bu kadar kurcalamaniz size de canliniza da zarar verecektir.

Daha demin kontrol etmek için açmıştım

Bu şekilde düzelmiş

20200111_190521.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Anladim. Tarantulalar zaten ters donmeden ziyade, deathcurl pozisyonuna gelip oyle ölüyor. Yani korkmana gerek yok. Ters donduklerinde kabuk atiyorlar her ne kadar bazen baska pozisyonlarda da kabuk atsalar da geneli budur. Bunun disinda eger hareketlerinde bir sorun yoksa, is cozulmustur. Torfu da bir nebze daha nemlendirirseniz daha iyi olur. Iyi hobiler:) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CanTheRagnarsson, 1 dakika önce yazdı:

Anladim. Tarantulalar zaten ters donmeden ziyade, deathcurl pozisyonuna gelip oyle ölüyor. Yani korkmana gerek yok. Ters donduklerinde kabuk atiyorlar her ne kadar bazen baska pozisyonlarda da kabuk atsalar da geneli budur. Bunun disinda eger hareketlerinde bir sorun yoksa, is cozulmustur. Torfu da bir nebze daha nemlendirirseniz daha iyi olur. Iyi hobiler:) 

Sağolun ama tepkileri çok yavaş milimlik hareketler var ellemicem bi 2 gün iyi hobiler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaAtaogluu, 3 dakika önce yazdı:

Hayvanı strese sokmuşsun sanırım Kabuktan vazgeçmiş

Yaşam alanına bir fıs sıktım ve kapağını bile 2 gün açmayacağım

Umarım kabuktadır teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.