izzeterenn 0 Oluşturuldu: 24 Ocak, 2020 Merhaba handling nasıl yapıcam tarantulama 1-2 kere yapıcam zaten yöntemi nedir bilmiyorum söylerseniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 25 Ocak, 2020 gönderildi Benim tarantulam olmadi ama bildiğim kadarıyla anlatabilirim. Yaşam alanının kapağını aç ve kapağının yanına elini koy. Tarantula orayı sanki yer gibi hissetmesi lazım. Sonra cımbız gibi birşeyle ona küçük dokunuşlarla tarantulayı elinin üstüne yönlendir. Tarantula eline gelicektir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Guest blurryside 25 Ocak, 2020 gönderildi cımbız biraz sert kaçabilir, okuduğum ve izlediğim kadarıyla ucu daha yumuşak bir şey öneririm Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DMRBastic;L 19 25 Ocak, 2020 gönderildi blurryside, 3 saat önce yazdı: cımbız biraz sert kaçabilir, okuduğum ve izlediğim kadarıyla ucu daha yumuşak bir şey öneririm evet bencede uzun boya fırçaları var bunla daha kolay ve rahat alabilirsin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 25 Ocak, 2020 gönderildi izzeterenn, 18 saat önce yazdı: Merhaba handling nasıl yapıcam tarantulama 1-2 kere yapıcam zaten yöntemi nedir bilmiyorum söylerseniz öyle bir yöntem veya taktik yok . bunu yapmanız için bir nedende yok lakin illaki elliyecem elime alıcam diyorsanız da canlınızın türü boyutu sizin yaşınız ısırıldıgınızda ailenizin tepkisi sizin sağlık sorunlarınız v.s. önce bunları gözden geçirip sonrasında canlınızı cok iyi tanımanız , tanımanız için gecen süre bu süredeki tecrübeniz . Riskler hem sizin hem canlınız için nelerdir , bu konuları öncelikle bilgi edinmelisiniz sonrasında zaten dogru olanı veya sizin için uygun olanı yapacaksınız. 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
izzeterenn 0 27 Ocak, 2020 gönderildi reis cc türüdür Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş