Jump to content
izzeterenn

Tarantula

Önerilen İletiler

Benim tarantulam olmadi ama bildiğim kadarıyla anlatabilirim. Yaşam alanının kapağını aç ve kapağının yanına elini koy. Tarantula orayı sanki yer gibi hissetmesi lazım. Sonra cımbız gibi birşeyle ona küçük dokunuşlarla tarantulayı elinin üstüne yönlendir. Tarantula eline gelicektir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest blurryside

cımbız biraz sert kaçabilir, okuduğum ve izlediğim kadarıyla ucu daha yumuşak bir şey öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
blurryside, 3 saat önce yazdı:

cımbız biraz sert kaçabilir, okuduğum ve izlediğim kadarıyla ucu daha yumuşak bir şey öneririm

evet bencede uzun boya fırçaları var bunla daha kolay ve rahat alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
izzeterenn, 18 saat önce yazdı:

Merhaba handling nasıl yapıcam tarantulama 1-2 kere yapıcam zaten yöntemi nedir bilmiyorum söylerseniz

öyle bir yöntem veya  taktik  yok . bunu yapmanız için  bir  nedende   yok lakin illaki  elliyecem  elime  alıcam  diyorsanız  da  canlınızın  türü  boyutu  sizin  yaşınız  ısırıldıgınızda  ailenizin tepkisi   sizin  sağlık  sorunlarınız v.s.  önce  bunları  gözden geçirip sonrasında  canlınızı  cok iyi  tanımanız , tanımanız için gecen  süre bu süredeki tecrübeniz . Riskler  hem sizin hem canlınız için  nelerdir , bu konuları öncelikle bilgi edinmelisiniz  sonrasında  zaten  dogru olanı  veya sizin için uygun olanı  yapacaksınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.