Jump to content
Montium

Crested Geckoların İletişimi

Önerilen İletiler

Bu konuda Crested Geckoların çıkardıkları sesler ve vücut dilleri ile ilgili bilgilendirici, eğlendirici paylaşımlar yapıp sorular sorabilirsiniz. Bir örnek video:

Ensesinden dürtülünce dürtenin erkek bir Crested olduğunu düşünerek "çiftleşmek istemiyorum" sesi çıkaran dişi Crested.

http://www.youtube.com/watch?v=zz-Q1csy-lQ

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

işte deliler gibi bu sesi aradım ya nedir nedir diye benim dişi bazen çıkartıyo bu sesi durduk yerede erkek ona temas etmedende çıkartıyo demekki temas olmadanda iletişim kuruluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

işte deliler gibi bu sesi aradım ya nedir nedir diye benim dişi bazen çıkartıyo bu sesi durduk yerede erkek ona temas etmedende çıkartıyo demekki temas olmadanda iletişim kuruluyor.

Bu "çiftleşmeye hazır değilim" sesiyse sırf erkeği görmesi de bunu demesi için yeterli olur muhtemelen. Temas etmeden de erkeklerin niyeti her zaman bellidir sonuçta, daha harekete geçmeden uyarıyor senin dişi. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu "çiftleşmeye hazır değilim" sesiyse sırf erkeği görmesi de bunu demesi için yeterli olur muhtemelen. Temas etmeden de erkeklerin niyeti her zaman bellidir sonuçta, daha harekete geçmeden uyarıyor senin dişi. :)

Mesele niyet diyosun tabi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.