Ardaacar 40 Oluşturuldu: 19 Mart, 2020 Çok büyük bir sıkıntım var 2 tane panda mice faresi almıştım sonra 4 tane yavruladı sonra 5 tane şuan 11 tane farem var artık yavrulamasını ve bu kadar fazla fare istemiyorum satılcak veya isteyen birisinin olduğunuda sanmıyorum eyer istiyorsanız bedava bile verebilirim ne yapabilirim yavrulamaması için 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 19 Mart, 2020 gönderildi (düzenlendi) Yavrulamamaları için erkekle dişiyi ayırabilirsiniz ya da yavruları satabilir veya sahiplendirebilirsiniz. bana @BartuP Bi kaç hafta önce Sormuştu sende varmı, Bana gönderir misin diye Fikri değişmediyse o alır Ayrıca bedavayı duyunca hemen atlayacak arkadaşlar var sahiplendirmeden önce hayvanın yerinin hazırlandığında emin olun 19 Mart, 2020 tarihinde Crested tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 19 Mart, 2020 gönderildi Crested, 9 dakika önce yazdı: Yavrulamamaları için erkekle dişiyi ayırabilirsiniz ya da yavruları satabilir veya sahiplendirebilirsiniz. bana @BartuP Bi kaç hafta önce Sormuştu sende varmı, Bana gönderir misin diye Fikri değişmediyse o alır Ayrıca bedavayı duyunca hemen atlayacak arkadaşlar var sahiplendirmeden önce hayvanın yerinin hazırlandığında emin olun Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hacıhayri 103 19 Mart, 2020 gönderildi gönderim yaparsan bende alırım 0 530 252 72 93 kargoya vermeyi paketlemeyi sana ögretebilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 19 Mart, 2020 gönderildi hacıhayri, Şimdi yazdı: gönderim yaparsan bende alırım 0 530 252 72 93 kargoya vermeyi paketlemeyi sana ögretebilirim Çok iyi olur ama daha 2 aylık bir sorun olur mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 19 Mart, 2020 gönderildi Ardaacar, 9 dakika önce yazdı: Çok iyi olur ama daha 2 aylık bir sorun olur mu (Yol ücretini alıcı öder fare ücretsizdir) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TeaxyWolf 27 19 Mart, 2020 gönderildi sehir neresi acaba bende bi mice alabilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 19 Mart, 2020 gönderildi TeaxyWolf, 11 dakika önce yazdı: sehir neresi acaba bende bi mice alabilirim Şehir izmirin ödemiş ilçesi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TeaxyWolf 27 19 Mart, 2020 gönderildi izmir bucadayım bende isterseniz elden teslim alabilirim sokaga cıkmak daha guvenli olunca Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ardaacar 40 19 Mart, 2020 gönderildi (düzenlendi) TeaxyWolf, 14 dakika önce yazdı: izmir bucadayım bende isterseniz elden teslim alabilirim sokaga cıkmak daha guvenli olunca Eyer koronavirüsten diyosan o biraz zor görunüyor 4 ölü varmış 367 de vaka var senin yerinde olsam ya şimdi alırdım ya da 6 ay falan bekleyebilirsin çünkü 1 hafta sonra buralarada gelir hiç sokağa çıkamayız Eyer şimdi tercih edersen ben kargo ile yollarım 19 Mart, 2020 tarihinde Ardaacar tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş