Jump to content
Kaktüs

Hangi Türle Hobiye Girmeliyim

Önerilen İletiler

Merhaba,
hobiye yeni başlayacağım ama hangi tür ile başlasam bilmiyorum fiyatıda fazla olmayan bir tür olsun istiyorum nhandu chormatus düşündüm bir ara ama bazı hobiciler çok agresif bir tür ısırabilir dedi bazı hobiciler de başlangıç için ugun dedi vazgeçtim sizin kendi önerilerinizi bekliyorum:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sling olarak her tür uygun bana göre çünki sling boyda ısırsa bile fazla zarar vermez diye düşünüyorum tabi türe göre değişir zaten büyütükce sizde hobiye daha hakim olacaksınız ve sürekli elim aliyim derseniz almayın bence hangi tür olursa olsun bu hayvanlar ele alınacak bir canlı değil ve para konusunda bence düşük tutmayın siz araştırın hangi tür hoşunuza giderse parayı ona verin çünki sürüngen gibi teraryumu yemleri vitamini yok bu canlının sadece teraryum ve canlı yemi bunlarda 20 tl o yüzden canlıyı siz seçin bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DMRBastic;L, 3 dakika önce yazdı:

sling olarak her tür uygun bana göre çünki sling boyda ısırsa bile fazla zarar vermez diye düşünüyorum tabi türe göre değişir zaten büyütükce sizde hobiye daha hakim olacaksınız ve sürekli elim aliyim derseniz almayın bence hangi tür olursa olsun bu hayvanlar ele alınacak bir canlı değil ve para konusunda bence düşük tutmayın siz araştırın hangi tür hoşunuza giderse parayı ona verin çünki sürüngen gibi teraryumu yemleri vitamini yok bu canlının sadece teraryum ve canlı yemi bunlarda 20 tl o yüzden canlıyı siz seçin bence.

Sizce hangi türle başlamalıyım renk olarak.fazla bilgim yok öneri yaparsanız çok sevnirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
  1. Chromatopelma cyaneopubescens
  2.  lasiodora parahybana
    su 2 türü önerebilir 2 side hızlı büyür tabi sıcaklık yem yemesi bunlara etkendir ve lütfen almadan önce araştırmanı yap canlılar üzerinde
    Pterinochilus murinus da önerebilirim tabi bu büyüdüğünde bambaşka canlı oluyo ve çok hızlı haberin olsun
tarihinde seamansoul tarafından düzenlendi
Aşırı büyük punto kullanmayınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence de özellikle kolay tür olsun diye kasmanıza gerek yok. İlla ele alacağım takıntınız yoksa, kendinize güveniyorsanız her türle başlayabilirsiniz. Slingten başlamanızı öneriyorum hem daha zararsız oluyorlar hem canlının büyümesine tanık olmak daha zevkli oluyor. Ben yakın bi zamanda sling OBT ile hobiye başladım. Şimdilik fena gitmediğimi düşünüyorum. Yuvasını yaptı, bir kabuk büyüdü üstüne yemeğini de yedi. Yani kolay tür olsun diye kendinizi kasmanıza gerek yok bence. Zaten kedi, köpek gibi sürekli dolaşan sevebileceğin bi hayvan değil. Yuvasında güzel güzel oturacak. Biraz sabır istiyor.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DMRBastic;L, 2 dakika önce yazdı:
  1. Chromatopelma cyaneopubescens
  2.  lasiodora parahybana
    su 2 türü önerebilir 2 side hızlı büyür tabi sıcaklık yem yemesi bunlara etkendir ve lütfen almadan önce araştırmanı yap canlılar üzerinde

Fiyatları nasıl bu türlerin bilginiz varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaktüs, Bir saat önce yazdı:

Fiyatları nasıl bu türlerin bilginiz varmı

GÜNCEL LİSTE

0.0.10 Pterinochilus Murinus-60

0.1 XL Adult Dişi Ceratogyrus Marshalli-600

0.1 Ceratogyrus Marshalli-350

0.1 L5 Pamphobeteus Plathyomma-350

0.1 L5 İdothele Mira-350

0.0.1 L5 Harpactira Pulchripes-500 

0.0.2 L4 Chromatopelma cyaneopubescens-300

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArDa181, 5 dakika önce yazdı:

B. Albiceps L3 120tl 

B.Boehmei l3 120tl 

B.Emilia L3 120TL 

5li B.albopilasum 300tl 

Hepside başlangıç için iyi türlerdir 

+ref bunlarda güzel biraz yavaş büyürler albiceps öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArDa181, 1 saat önce yazdı:

B. Albiceps L3 120tl 

B.Boehmei l3 120tl 

B.Emilia L3 120TL 

5li B.albopilasum 300tl 

Hepside başlangıç için iyi türlerdir 

albolar tekli ne kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaktüs, 22 dakika önce yazdı:

albolar tekli ne kadar

Tekli satışım yok maalesef 

Ve İsterseniz detayları özelden konuşalım burada boşa kalabalık yapmamış oluruz hem

tarihinde ArDa181 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.