Koprices 12 Oluşturuldu: 18 Nisan, 2020 Arkadaşlar kertenkele monitör iguana gecko vs. belgeseli izlemek istiyorum nereden izleyebilirim site önerecek var mı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mesut kalan 142 19 Nisan, 2020 gönderildi Türkiyede sürüngenlerle ilgili en kapsamlı site bu ve burdada belgesel çeken birisi sanırım yok. Ancak youtube'de sürüngen dostları,okan yücetürk ve karınca çiftliğim kanallarının videolarını izleyebilirsin sürüngenler eklem bacaklılar vs. hakkında çok güzel bakım ve bilgi vieoları var. Ayrıca forumdaki bakım konularına bakabilirsin. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Koprices 12 19 Nisan, 2020 gönderildi mesut kalan, 2 dakika önce yazdı: Türkiyede sürüngenlerle ilgili en kapsamlı site bu ve burdada belgesel çeken birisi sanırım yok. Ancak youtube'de sürüngen dostları,okan yücetürk ve karınca çiftliğim kanallarının videolarını izleyebilirsin sürüngenler eklem bacaklılar vs. hakkında çok güzel bakım ve bilgi vieoları var. Ayrıca forumdaki bakım konularına bakabilirsin. Dostum karınca çiftliğimin ve sürüngen dostlarının bütün videolarını izledim. Benim demek istediğim TRT Belgeselde çıkan belgeseller gibi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
haydarozgur24 13 19 Nisan, 2020 gönderildi Koprices, 3 saat önce yazdı: Dostum karınca çiftliğimin ve sürüngen dostlarının bütün videolarını izledim. Benim demek istediğim TRT Belgeselde çıkan belgeseller gibi Öyle kertenkele monitör tarzıbulabiliceğini sanmıyorum ancak Komodo Ejder bulabilirsin Ancak Karınca Ve Sürüngen dostlarından başka kanal önerebilirm Okan Yücetürk bi gir baj isterseb ı Karınca Çiftlipimin videolarının çoğunda ona yardım eden hep sesini duydugumuz adam o Bİraz yılan ağırlıklı videoları var beslediği iguanalar ve Monitörlerle ilgili videolarda var Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
leoleo 18 20 Nisan, 2020 gönderildi Koprices, 18.04.2020 - 19:56 yazdı: Arkadaşlar kertenkele monitör iguana gecko vs. belgeseli izlemek istiyorum nereden izleyebilirim site önerecek var mı cumartesi günü trt belgeselde karınca belgeseli vardı arada denk geliyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TeaxyWolf 27 20 Nisan, 2020 gönderildi youtube de arabistandaki sürüngen türleri hakında bi belgesel izlemiştim varan türlerinden kum boa larına kadar 1 saatlik belgeseldi hosuna gidebilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Barakuda90 37 20 Nisan, 2020 gönderildi Netflix Belgeseller bölümünde sırf tarantula ile ilgili bir bölümü var.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Koprices 12 20 Nisan, 2020 gönderildi haydarozgur24, 17 saat önce yazdı: Öyle kertenkele monitör tarzıbulabiliceğini sanmıyorum ancak Komodo Ejder bulabilirsin Ancak Karınca Ve Sürüngen dostlarından başka kanal önerebilirm Okan Yücetürk bi gir baj isterseb ı Karınca Çiftlipimin videolarının çoğunda ona yardım eden hep sesini duydugumuz adam o Bİraz yılan ağırlıklı videoları var beslediği iguanalar ve Monitörlerle ilgili videolarda var Teşekkür ederim dostum Okan abiyi severek takip ediyorum zaten Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Koprices 12 20 Nisan, 2020 gönderildi TeaxyWolf, 4 saat önce yazdı: youtube de arabistandaki sürüngen türleri hakında bi belgesel izlemiştim varan türlerinden kum boa larına kadar 1 saatlik belgeseldi hosuna gidebilir Tam istediğim şey benimde 👍 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Koprices 12 20 Nisan, 2020 gönderildi Barakuda90, 4 saat önce yazdı: Netflix Belgeseller bölümünde sırf tarantula ile ilgili bir bölümü var.. Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
atakankvk 93 20 Nisan, 2020 gönderildi İngilizcen iyiyse youtube da monster bug wars kanalı hoşuna gidebilir.Güzel videoları var. Kanal trailer:Ben tarantula ve karıncayla ilgilendiğim için Exotics lair ve antscanada kanallarını takip ediyorum onlar da hoşuna gidebilir içerikleri hoş. Tabi hepsi ingilizce. Türkçe kaliteli ve çeşitli içerikli kanal malesef yok denilebilir. Dünyadaki içeriklerin takibi için ingilizce şart malesef. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş