Jump to content
Koprices

Belgesel

Önerilen İletiler

Türkiyede sürüngenlerle ilgili en kapsamlı site bu ve burdada belgesel çeken birisi sanırım yok.

Ancak youtube'de sürüngen dostları,okan yücetürk ve karınca çiftliğim kanallarının videolarını izleyebilirsin

sürüngenler eklem bacaklılar vs. hakkında çok güzel bakım ve bilgi vieoları var.

Ayrıca forumdaki bakım konularına bakabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mesut kalan, 2 dakika önce yazdı:

Türkiyede sürüngenlerle ilgili en kapsamlı site bu ve burdada belgesel çeken birisi sanırım yok.

Ancak youtube'de sürüngen dostları,okan yücetürk ve karınca çiftliğim kanallarının videolarını izleyebilirsin

sürüngenler eklem bacaklılar vs. hakkında çok güzel bakım ve bilgi vieoları var.

Ayrıca forumdaki bakım konularına bakabilirsin.

Dostum karınca çiftliğimin ve sürüngen dostlarının bütün videolarını izledim. Benim demek istediğim TRT Belgeselde çıkan belgeseller gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Koprices, 3 saat önce yazdı:

Dostum karınca çiftliğimin ve sürüngen dostlarının bütün videolarını izledim. Benim demek istediğim TRT Belgeselde çıkan belgeseller gibi 

Öyle kertenkele monitör tarzıbulabiliceğini sanmıyorum ancak Komodo Ejder bulabilirsin Ancak Karınca Ve Sürüngen dostlarından başka kanal önerebilirm Okan Yücetürk bi gir baj isterseb ı Karınca Çiftlipimin videolarının çoğunda ona yardım eden hep sesini duydugumuz adam o Bİraz yılan ağırlıklı videoları var beslediği iguanalar ve Monitörlerle ilgili videolarda var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Koprices, 18.04.2020 - 19:56 yazdı:

Arkadaşlar kertenkele monitör iguana gecko vs. belgeseli izlemek istiyorum nereden izleyebilirim site önerecek var mı

cumartesi günü trt belgeselde karınca belgeseli vardı arada denk geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
haydarozgur24, 17 saat önce yazdı:

Öyle kertenkele monitör tarzıbulabiliceğini sanmıyorum ancak Komodo Ejder bulabilirsin Ancak Karınca Ve Sürüngen dostlarından başka kanal önerebilirm Okan Yücetürk bi gir baj isterseb ı Karınca Çiftlipimin videolarının çoğunda ona yardım eden hep sesini duydugumuz adam o Bİraz yılan ağırlıklı videoları var beslediği iguanalar ve Monitörlerle ilgili videolarda var 

Teşekkür ederim dostum Okan abiyi severek takip ediyorum zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TeaxyWolf, 4 saat önce yazdı:

youtube de arabistandaki sürüngen türleri hakında bi belgesel izlemiştim varan türlerinden kum boa larına kadar 1 saatlik belgeseldi hosuna gidebilir

Tam istediğim şey benimde 👍

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İngilizcen iyiyse youtube da monster bug wars kanalı hoşuna gidebilir.
Güzel videoları var.

Kanal trailer:

Ben tarantula ve karıncayla ilgilendiğim için Exotics lair ve antscanada kanallarını takip ediyorum onlar da hoşuna gidebilir içerikleri hoş. Tabi hepsi ingilizce. Türkçe kaliteli ve çeşitli içerikli kanal malesef yok denilebilir. Dünyadaki içeriklerin takibi için ingilizce şart malesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.