Jump to content
haydarozgur24

Canlıalr Odamda Dursa Sorun Olur Mu?

Önerilen İletiler

Evet,Odama bir Raf sistemi kurup canlıları oraya koymayı düşünüyorum,Bu düşünce ne kadar doğru benim odamda olamaları benim yada ısığı açıp kapamamdan dolayı onlar için bi sıkıntı yaratabilir mi düşünceleriniz nelerdir ? Kendi Odasında Besleyen var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
haydarozgur24, 43 dakika önce yazdı:

Evet,Odama bir Raf sistemi kurup canlıları oraya koymayı düşünüyorum,Bu düşünce ne kadar doğru benim odamda olamaları benim yada ısığı açıp kapamamdan dolayı onlar için bi sıkıntı yaratabilir mi düşünceleriniz nelerdir ? Kendi Odasında Besleyen var mı?

bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.bende odamda besliyorum.canlı ne bende leopard var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
leoleo, 1 dakika önce yazdı:

bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.bende odamda besliyorum.canlı ne bende leopard var.

Leo crested ball onları beslemeyi düşünüorum amfibi türleride var kafamda, Önce Morio,dubia,un kurdu,cırcır,Meyve Sineği,Springtail.Tartara kültürü kurmayı düşünüorum bir defa 200+ alıp daha da almamayı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
haydarozgur24, 31 dakika önce yazdı:

Leo crested ball onları beslemeyi düşünüorum amfibi türleride var kafamda, Önce Morio,dubia,un kurdu,cırcır,Meyve Sineği,Springtail.Tartara kültürü kurmayı düşünüorum bir defa 200+ alıp daha da almamayı.

leo crested ve ballda sıkıntı. amfibilerde su ısısı ve teraryum sıcaklığı ani ve fazla(mesela 10 dereceden 27-28 e falan)değişmezse sorun olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
reptileForever, 5 dakika önce yazdı:

leo crested ve ballda sıkıntı. amfibilerde su ısısı ve teraryum sıcaklığı ani ve fazla(mesela 10 dereceden 27-28 e falan)değişmezse sorun olmaz

leo crested ve bal da sıkınıt deömişsiniz nasıl bi sıkıntı olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
haydarozgur24, Bir saat önce yazdı:

leo crested ve bal da sıkınıt deömişsiniz nasıl bi sıkıntı olur 

stres olur ama benim canlım alışkın.sürekli girip çıkmıyorum zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türün özelliklerinde ışıkla alakalı bilgilere göz atın. Leo ve crestedda stres sorunu yaşanabilir. Uzun süre odanın ışığı açılmazsa orayı da mağaranın bir parçası gibi kullanabilir. Sürekli yanacak canlı renklerde led ışıklar veyahut spotlarla hem odanıza renk katarsınız hem de hayvanlar sağlığı açısından sorun yaşamaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enoxast, 33 dakika önce yazdı:

Türün özelliklerinde ışıkla alakalı bilgilere göz atın. Leo ve crestedda stres sorunu yaşanabilir. Uzun süre odanın ışığı açılmazsa orayı da mağaranın bir parçası gibi kullanabilir. Sürekli yanacak canlı renklerde led ışıklar veyahut spotlarla hem odanıza renk katarsınız hem de hayvanlar sağlığı açısından sorun yaşamaz

Yanıtladığınız için teşekkür ederim dediğiniz uygulayacağım.Sağolun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.