RedCanTV 9 Oluşturuldu: 19 Haziran, 2020 Arkadaşlar Medauroidea Extradentata (sopa böceği) Almak İçin Ailemi Nasıl İkna Edebilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mutlu43 13 19 Haziran, 2020 gönderildi ailen neden izin vermiyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
RedCanTV 9 19 Haziran, 2020 gönderildi mutlu43, 50 dakika önce yazdı: ailen neden izin vermiyor Bilmiyorum ki olmaz dediler istemiyorum dediler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EthemOZ 14 19 Haziran, 2020 gönderildi Yukarıda belirttiğim linkte aynı konuyla açılmış bir çok ve deneyim paylaşılmıştır. İncelemenizde fayda var. Forumda araştırma yaparak konu açarsak çok daha verimli ve düzenli olacaktır. Teşekkürler. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
RedCanTV 9 19 Haziran, 2020 gönderildi EthemOZ, 1 saat önce yazdı: Yukarıda belirttiğim linkte aynı konuyla açılmış bir çok ve deneyim paylaşılmıştır. İncelemenizde fayda var. Forumda araştırma yaparak konu açarsak çok daha verimli ve düzenli olacaktır. Teşekkürler. sağolun okuyacağım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheAware 21 19 Haziran, 2020 gönderildi RedCanTV, 40 dakika önce yazdı: sağolun okuyacağım Konu bana aittir Sorulara açığım. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
AkfKn 7 19 Haziran, 2020 gönderildi TheAware, 7 saat önce yazdı: Konu bana aittir Sorulara açığım. Aileni ikna edebildinmi 😃 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheAware 21 19 Haziran, 2020 gönderildi AkfKn, Bir saat önce yazdı: Aileni ikna edebildinmi 😃 Hayır Ama az kaldı. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
RedCanTV 9 19 Haziran, 2020 gönderildi TheAware, Bir saat önce yazdı: Hayır Ama az kaldı. umarım ailen ikna olur bana biraz taktik versen 🙂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheAware 21 20 Haziran, 2020 gönderildi RedCanTV, 11 saat önce yazdı: umarım ailen ikna olur bana biraz taktik versen 🙂 Yani biraz ailenin suyuna gitmen gerekiyor sorumluluk sahibi alabileceğini göstermen gerekiyor.Ailen korktukları için izin vermiyorsa yavaş yavaş anlatmalısın korkulacak birşey olmadığını.Sürekli sıkıştırmaman gerekiyor aileni. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marsmelowe 14 20 Haziran, 2020 gönderildi Merhaba bu konuyu nasıl başardığını paylaşmak istedim fakat tavsiye etmiyorum. Ailem hayvansever fakat evinde beslemeye gelince o sorumluluğa pek girmek istemiyorlar ben hobiyle tanıştıktan sonra kimseye sormadan lg aldım ve aldıktan sonra anlattım iş işten geçmişti yani noldu peki mecburen kabul ettiler şimdi ise çeşit çeşit canlı yemler tarantulalar ve gekom var. Yani demek istediğim eğer ben de aileme sorsaydım böyle bir şey beslemek istiyorum izin verir misiniz bir ömür harcamam gerekti üstelik ben bunları beslememe rağmen evde kedi beslemeye bile karşılar belki bir gün kediyi de pat eve getirip koymam gerekir kim bilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve de ikna edebilirsin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Brky 15 20 Haziran, 2020 gönderildi Bende hiç tavsiye etmiyorum ama iki yıl ikna etmeye çalıştım olmayınca hiç sormadan teraryum siparişi verdim verdikten sonra haber verdim biraz bağrışma sonra Bi baktım babam canlı yem kapılarını hazırlamama yardım ediyo 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş