Jump to content
RedCanTV

Ailemi Nasıl İkna Ederim

Önerilen İletiler

Yukarıda belirttiğim linkte aynı konuyla açılmış bir çok ve deneyim paylaşılmıştır. İncelemenizde fayda var. 
Forumda araştırma yaparak konu açarsak çok daha verimli ve düzenli olacaktır. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EthemOZ, 1 saat önce yazdı:

Yukarıda belirttiğim linkte aynı konuyla açılmış bir çok ve deneyim paylaşılmıştır. İncelemenizde fayda var. 
Forumda araştırma yaparak konu açarsak çok daha verimli ve düzenli olacaktır. Teşekkürler.

sağolun okuyacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RedCanTV, 11 saat önce yazdı:

umarım ailen ikna olur bana biraz taktik versen 🙂

Yani biraz ailenin suyuna gitmen gerekiyor sorumluluk sahibi alabileceğini göstermen gerekiyor.Ailen korktukları için izin vermiyorsa yavaş yavaş anlatmalısın korkulacak birşey olmadığını.Sürekli sıkıştırmaman gerekiyor aileni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba bu konuyu nasıl başardığını paylaşmak istedim fakat tavsiye etmiyorum. Ailem hayvansever fakat evinde beslemeye gelince o sorumluluğa pek girmek istemiyorlar ben hobiyle tanıştıktan sonra kimseye sormadan lg aldım ve aldıktan sonra anlattım iş işten geçmişti yani :) noldu peki mecburen kabul ettiler şimdi ise çeşit çeşit canlı yemler tarantulalar ve gekom var. Yani demek istediğim eğer ben de aileme sorsaydım böyle bir şey beslemek istiyorum izin verir misiniz bir ömür harcamam gerekti üstelik ben bunları beslememe rağmen evde kedi beslemeye bile karşılar belki bir gün kediyi de pat eve getirip koymam gerekir :) kim bilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve de ikna edebilirsin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende hiç tavsiye etmiyorum ama iki yıl ikna etmeye çalıştım olmayınca hiç sormadan teraryum siparişi verdim verdikten sonra haber verdim biraz bağrışma sonra Bi baktım babam canlı yem kapılarını hazırlamama yardım ediyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.