Misafir Oluşturuldu: 19 Haziran, 2020 Elimde 6 ayı bitmesine az kalan uvb mevcut (bd için). Yurtdışından stok uvb sipariş ettim. 15-20 güne gelir yazıyor. O zamana kadar idare ederler mi ? Gece-Gündüz dengesi, kalsiyum- vitamin hiçbir şeyleri eksik değil. Hepsine iyi bakıyorum (zaten hayvan üretimi yapıyoruz, çiftliğimiz var) , yeni başlayan değilim ancak aklıma takıldı. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. İyi hobiler : ) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArDa181 88 19 Haziran, 2020 gönderildi Hiçbir şey olmaz merak etmeyin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 6 Temmuz, 2020 gönderildi İyi günler uvb yi nerden ve nasıl getirtiyorsunuz. Fiyatı ne kadar oluyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
deaply 35 6 Temmuz, 2020 gönderildi MelodyHemmings, 2 saat önce yazdı: Merhaba, kendim üreticiyim. Yurtdışından tanıdıklar aracılığıyla getiriyorum birkaç haftaya elimde olur, ilan koyacağım. ReptiGlo 10.0 çöl sürüngenleri ve 5.0 Tropikal sürüngenler için Adet 150 TL'den verilecektir. / Kutlu Pet \ / @ezgigulkutlu \ / Egzotik - Evcil Hayvan \ / Canlı Yem \ / İZMİR DE TEK \ İyi günler uvb geldiğinde almak istiyorum acaba markası nedir ve kaç ay ömrü var uvb nin ayrıca florasanmı yoksa ampulmü Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Dinamo 5 6 Temmuz, 2020 gönderildi MelodyHemmings, 2 saat önce yazdı: Merhaba, kendim üreticiyim. Yurtdışından tanıdıklar aracılığıyla getiriyorum birkaç haftaya elimde olur, ilan koyacağım. ReptiGlo 10.0 çöl sürüngenleri ve 5.0 Tropikal sürüngenler için Adet 150 TL'den verilecektir. / Kutlu Pet \ / @ezgigulkutlu \ / Egzotik - Evcil Hayvan \ / Canlı Yem \ / İZMİR DE TEK \ / @ezgigulkutlu \ intagram hesabınıza istek gönderdim (mert_kuyumcu0) kabul ederseniz uvb lambalar gelince almak isterim /İYİ HOBİLER/ Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş