cartedor 0 Oluşturuldu: 22 Eylül, 2020 Ne yapmam gerek? Forumda hamamböcekleri için yapılması gerekenler var ama hayvanım için ne yapmam gerektiği yok? Ne yapmalıyım yardım?? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hlrm5 144 22 Eylül, 2020 gönderildi Canlının boğulmayacağı seviyede ılık suda duş aldırın ve tum teraryumu boşaltip sirkeli su ile temizleyin. Daha çok tanesi gibi gözüktü ama hareket ediyorlar mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 22 Eylül, 2020 gönderildi Bana da sanki kalsiyum tozu gibi geldi. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
cartedor 0 22 Eylül, 2020 gönderildi kaya(5), 2 dakika önce yazdı: Canlının boğulmayacağı seviyede ılık suda duş aldırın ve tum teraryumu boşaltip sirkeli su ile temizleyin. Daha çok tanesi gibi gözüktü ama hareket ediyorlar mı? Mite olma ihtimali yüksek çünkü canlı yem kabında mite var.ben de ondan besliyodum canlımı. VID_20200922_115855.mp4 Dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hlrm5 144 22 Eylül, 2020 gönderildi Aynı kapta toz tanecikleride var, iç parazit olmadığı için o yemlerle beslemek mite olacağı anlamına gelmez gecko uzerindeki noktalarında hareketli olup olmadığını kontrol etmekte fayda var 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş