Jump to content
Hopeist4keN

Gecko Parmağı

Önerilen İletiler

1 ay önce aldığım Leopard Gecko'nun iki parmağının koptuğunu gördüm.1 günlük tatile gitmiştim.Ondan sonra fark ettim.Öbür iki parmağı da grileşmiş.Neden olmuş olabilir sizce?

Her şeyi var ısıtıcısı suyu d3lü d3süz kalsiyum multivitamin saunası .Ne yapmam gerek?Kuyruk gibi tekrar çıkmaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşın yaşı, nasıl beslendiği, fotoğrafı ve yaşam alanını da ekleme yaparsanız daha rahat yardımcı olacaklarını düşünüyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deri değiştiremediği için parmaklara kan gitmediyse kangren olmuş olabilir lütfen fotoğraf ve genel bilgileri yazın daha iyi yardımcı olalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

IMG_6232.thumb.JPG.9330442b81502f2bb09cb0c919ef6ab7.JPGIMG_6233.thumb.JPG.4cc2751cef1a42bbad7ca901a34303a4.JPG 

Her gün besliyorum dubia ve un kurdu ile.Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışmıştım.Demek ki elimden geleni yapamamışım.Onu çok seviyorum.Yapmam gereken ne varsa söyleyin.Aldığım kişi deri değişimine dokunma demişti.Ben de dokunmamıştım.

tarihinde Hopeist4keN tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN, 4 saat önce yazdı:

Nasıl deriyi çıkartabilirim?Bilen yazabilir mi?

Bir kabı 1-1.5 cm yüksekliğinde ılık suyla doldurup canlıyı 20-30 dakika içinde beklettikten sonra cımbız yardımıyla da çıkartabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hangisi daha sağlıklı olur süte banık kulak pamuğu ile mi ılık suyla mı?Ben dün kulak pamuğu ile yaptım bir parmağındakiler çıktı öbürkünde az kaldı.Bugün yine yapıcağım.Ilık suyla mı yapıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Önce ılık su banyosu, yarım saat kadar içinde kalsın mümkünse. Sonrasında pamukla her ithimale karşı parmakları kontrol ediniz. Bundan sonrası için de mevcut nemin biraz üzerine çıkmanızı tavsiye ederim. 

İyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.