Hopeist4keN 1 Oluşturuldu: 19 Ekim, 2020 1 ay önce aldığım Leopard Gecko'nun iki parmağının koptuğunu gördüm.1 günlük tatile gitmiştim.Ondan sonra fark ettim.Öbür iki parmağı da grileşmiş.Neden olmuş olabilir sizce? Her şeyi var ısıtıcısı suyu d3lü d3süz kalsiyum multivitamin saunası .Ne yapmam gerek?Kuyruk gibi tekrar çıkmaz mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahaklc 24 19 Ekim, 2020 gönderildi Arkadaşın yaşı, nasıl beslendiği, fotoğrafı ve yaşam alanını da ekleme yaparsanız daha rahat yardımcı olacaklarını düşünüyorum hocam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 19 Ekim, 2020 gönderildi fotoğraf ekleyin daha kolay yardımcı oluruz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 19 Ekim, 2020 gönderildi Hopeist4keN, 7 dakika önce yazdı: Kuyruk gibi tekrar çıkmaz mı? hayır çıkmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
miraç 66 19 Ekim, 2020 gönderildi deri değiştiremediği için parmaklara kan gitmediyse kangren olmuş olabilir lütfen fotoğraf ve genel bilgileri yazın daha iyi yardımcı olalım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN 1 19 Ekim, 2020 gönderildi (düzenlendi) Her gün besliyorum dubia ve un kurdu ile.Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışmıştım.Demek ki elimden geleni yapamamışım.Onu çok seviyorum.Yapmam gereken ne varsa söyleyin.Aldığım kişi deri değişimine dokunma demişti.Ben de dokunmamıştım. 19 Ekim, 2020 tarihinde Hopeist4keN tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN 1 19 Ekim, 2020 gönderildi İleride daha büyük bir cam kap alacağım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
miraç 66 19 Ekim, 2020 gönderildi deri gibi duruyor çok geç olmadan diğer parmaklarında deri varsa çıkar daha bilgili birileri nasıl çıkaracağını yazar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN 1 19 Ekim, 2020 gönderildi (düzenlendi) Nasıl deriyi çıkartabilirim?Bilen yazabilir mi? 19 Ekim, 2020 tarihinde Hopeist4keN tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hlrm5 144 19 Ekim, 2020 gönderildi kulak pamuğunu süte batırıp parmaklara yavaş yavaş masaj yaparak çıkartabilirsin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN 1 19 Ekim, 2020 gönderildi Tamam çok teşekkür ederim.Efendim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MertEfe1490 6 19 Ekim, 2020 gönderildi Hopeist4keN, 4 saat önce yazdı: Nasıl deriyi çıkartabilirim?Bilen yazabilir mi? Bir kabı 1-1.5 cm yüksekliğinde ılık suyla doldurup canlıyı 20-30 dakika içinde beklettikten sonra cımbız yardımıyla da çıkartabilirsin 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hopeist4keN 1 20 Ekim, 2020 gönderildi Hangisi daha sağlıklı olur süte banık kulak pamuğu ile mi ılık suyla mı?Ben dün kulak pamuğu ile yaptım bir parmağındakiler çıktı öbürkünde az kaldı.Bugün yine yapıcağım.Ilık suyla mı yapıyım? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 20 Ekim, 2020 gönderildi Önce ılık su banyosu, yarım saat kadar içinde kalsın mümkünse. Sonrasında pamukla her ithimale karşı parmakları kontrol ediniz. Bundan sonrası için de mevcut nemin biraz üzerine çıkmanızı tavsiye ederim. İyi hobiler. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş