Jump to content
Misafir

Blue Bar Ambilobe Panther Chameleon ciftim

Önerilen İletiler

Misafir

Erkeginde yerine alisip yem yemeye baslamasiyla beraber ilk tanismayi gerceklestirdik :) kiz istekli gibi duruyor lakin erkek henuz hazir degil sanirim :)

1a0c18f8562ecb01f892b47d247131a5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun :)

Gramajlar ne şuan?

Dişiyi biraz besleyip daha sonrasında çiftleşme olsa daha da iyi olur bence. Sonrasında umarım başarılı olur çiftleşme :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Tesekkurler :) 9 aylik disi 68 gram suanda. 10 aylik erkek 118 gram. Saglam bir besiye cekicem bakalim. Tepkilerini merak ettigimden biraraya getirdim ilerde ciftlestiricezde insallah :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dişinin biraz zamanı varmış o zaman :)

Ben bir kere gece uyandırıp ikisini kucağımda tutarken bir anda çiftleşmişlerdi bizim erkek dişiyi görünce gözü açıp taaruza geçti yakalayınca ayıramamıştım kaza kurşunu olmuştu. Şuan çıkan yavrular o kaza kurşunu ile çıktı.

Bukalemunlar çok güzel canlılar ya üretilip hakkıyla bakacak kişilere dağılır inşallah. Panter yavruları da görmek çok güzel olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Ahaha kaza kursunu cok iyi olmus :) belkide surungenler icinde en sevimli canli bukalemunlar :) Yerli uretim artsin ki disa bagliligimiz azalsin en onemliside saglikli canlilar edinsin hobiciler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dişiyi çok beğendim, maşallah ne kadar masum ve tatlı poz vermiş. Sanırım cinsiyet ayrımcılığı yapıyorum  :başarılı:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tam fotojenik tipler her halleri ayrı sempatik  :nazar: :nazar: bunlar ne renk olursa olsun aynı sempatiyi uyandırıyorlar insanda çok ilginç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Erkek basladi yavastan kovalamaya   bu seferde kiz naz yapip kaciyor Denemelere devam ediyorum insallah yakin zamanda biseyler olucagini dusunuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dişi kararıp saldırganlaşmıyor mu erkek yaklaşınca? Çiftleşmeye hazır olmayan dişiler genelde bunu yapar.

Çiftleşmeye en uygun olduklarında da (kızışma döneminde) renkleri kızarır/pembeleşir dişilerin. Ama bu renklere bürünmeden de çiftleşmeleri mümkün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Bugra hic kararma yok aksine kipkirmizi ve pembe renklere burunuyo disi fakat erkek kovaladikca kiz kaciyo iki gundur bu sekilde oldu denemeler , yakalarsam muck muck yapcak yakinda sanirim bizim oglan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Garip. O zaman erkek geleneklere uygun flört etmiyor veya kızın tipi mi değil acaba. :)

Erkek renklerini değiştirip (özellikle kafada) kafasını titreterek yavaşça yaklaşıyor mu peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Kafayi tulumba gibi yukari asagi sallaya sallaya geziyor Bence daha oglan isi nasil yapacagini kavrayamadi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kafayi tulumba gibi yukari asagi sallaya sallaya geziyor Bence daha oglan isi nasil yapacagini kavrayamadi

Temelde sorun yok gibi o zaman.

Ufak bir gönül uyuşmazlığı, kız nazı veya dediğiniz gibi oğlanın hatası var galiba. :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben sambavdan az çekmedim bu olay yüzünden. Erkek sambava üstüne çıkıp öyle bekliyordu, yapamıyordu birşey. Çok kötü bir durumdu. Birçok kişide aynı sıkıntıdan müzdarip. Bazen erkekler pasif oluyorlar ne yazıkki. İnşallah öyle birşey yoktur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Renklerin parlaklasip, gösterişli bir hal alimasi disileri cezbetmek icin sergilenen bir davranis sanirsam..Cogu canlida böyledir. .

Sizin bukalemunlarinda renkleri cosmus... Hadi hayirlisi :hatch:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.