Jump to content
Prof.Dr.Reptile

Un Kurdu Üretmeyi Deniyorum.

Önerilen İletiler

Öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde bir miktar un kurdu vardı ve şuanda içlerinden 10 tanesi pupa evresine geçmiş ancak ilk kez böyle bir şey denediğim için sizden bilgi almak istiyorum. Nasıl pupaları böcek formuna getirebilirim, kaç derece olmalı vb. konularda yardıma ihtiyacım var. İyi günler...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oda sıcaklığında böcek evresine dönüşeceklerdir, ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Pupaları yataklık olan ayrı bir kaba alabilirseniz daha iyi olur ama larvalarla aynı kaptayken de sıkıntı olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MertEfe1490, 2 dakika önce yazdı:

Oda sıcaklığında böcek evresine dönüşeceklerdir, ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Pupaları yataklık olan ayrı bir kaba alabilirseniz daha iyi olur ama larvalarla aynı kaptayken de sıkıntı olmaz. 

teşekkürler sağolun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MertEfe1490, 11 dakika önce yazdı:

Ortamda yeteri kadar besin yoksa yamyamlık olabilir ve larvalar pupaları yiyerek pupaların böcek olamamasına neden olabilir benim önerim ayırmanız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alkakazirgan, Şimdi yazdı:

Ortamda yeteri kadar besin yoksa yamyamlık olabilir ve larvalar pupaları yiyerek pupaların böcek olamamasına neden olabilir benim önerim ayırmanız

Ayırdım. Teşekkürler sağolun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet yataklık gerekir. Bu bir böcek bile olsa keşke internetten bakımı hakkında biraz araştırma yapsaydınız. Forumda bile un kurdu ile alakalı bir sürü yazı var okumanızı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
XPlot, 1 dakika önce yazdı:

Evet yataklık gerekir. Bu bir böcek bile olsa keşke internetten bakımı hakkında biraz araştırma yapsaydınız. Forumda bile un kurdu ile alakalı bir sürü yazı var okumanızı öneririm.

Tamamdır sağolun teşekkürler ilk kez böcekler üzerinde deneyimim oluyor normalde sürüngen besliyorum ve böcekleri üretmeyi daha önce düşünmemiştim. O yüzden pek bilgim yok böcek ve pupa evresi hakkında un kurtlarının.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.