fantastikbizenci 42 Oluşturuldu: 19 Kasım, 2020 Gecko bakmak istiyorum ama ilk geckom olacak bana yeni başlayan için hangi türü önerirsiniz bu arada şimdiden belirteyim soylemleriniz doğrultusunda türü inceleyip uygun gereksinim ve donanıma sahip olduktan sonra alacam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 19 Kasım, 2020 gönderildi Crested veya leopard olabilir. Bakımları da zor değil ve kolay bulabileceğin türlerden. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 19 Kasım, 2020 gönderildi XPlot, Şimdi yazdı: Crested veya leopard olabilir. Bakımları da zor değil ve kolay bulabileceğin türlerden. Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 19 Kasım, 2020 gönderildi Bu yardımcı olur umarım. İyi forumlar ... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 19 Kasım, 2020 gönderildi Prof.Dr.Reptile, 5 dakika önce yazdı: Bu yardımcı olur umarım. İyi forumlar ... Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 19 Kasım, 2020 gönderildi fantastikbizenci, 58 dakika önce yazdı: Teşekkürler Biraz uğraştıktan sonra daha kolay bulabileceğin bir şekilde hazırladım. İyi forumlar ... Türler zorluk seviyeleri yaşam süreleri.docx 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 19 Kasım, 2020 gönderildi Prof.Dr.Reptile, 18 dakika önce yazdı: Biraz uğraştıktan sonra daha kolay bulabileceğin bir şekilde hazırladım. İyi forumlar ... Türler zorluk seviyeleri yaşam süreleri.docx Çok teşekkürler ben tek tek sayarak bakıyordum valla 😂 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 19 Kasım, 2020 gönderildi fantastikbizenci, 22 dakika önce yazdı: Çok teşekkürler ben tek tek sayarak bakıyordum valla 😂 Bende aynı şeklde bakıyordum sonra daha kolay birşekilde bakabileyim diye bunu yapmaya karar verdim . 😂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 19 Kasım, 2020 gönderildi Prof.Dr.Reptile, 2 dakika önce yazdı: Bende aynı şeklde bakıyordum sonra daha kolay birşekilde bakabileyim diye bunu yapmaya karar verdim . 😂 İçimizden birinin üşengeç olmaması iyi oldu 😂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş