fantastikbizenci 42 Oluşturuldu: 29 Kasım, 2020 Bu sineği yakalayıp karınca kolonime verecektim temizliğini yaparken bu kırmızılıkları gördüm kırmızı mite mı oluyor bunlar daha önce beyazlara çok denk geldim ama buna ilk defa denk geliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 29 Kasım, 2020 gönderildi Evet kırmızı mite karıncalarınıza sakın vermeyin beyazlarından daha tehlikeliler. Bende ilk kere gördüm beyazlardan daha büyükler galiba. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 29 Kasım, 2020 gönderildi XPlot, 7 dakika önce yazdı: Evet kırmızı mite karıncalarınıza sakın vermeyin beyazlarından daha tehlikeliler. Bende ilk kere gördüm beyazlardan daha büyükler galiba. Beyaz mite göre 2 kat büyük bi iki taneyi beyaz kağıda koyup ezdim içlerinden baya kan çıktı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Elveriel 87 29 Kasım, 2020 gönderildi Muhtemelen Trombidiidae üyesi kadife akarı larvaları bulduklarınız. Bu larvaları böceklerin kenesi gibi düşünebilirsiniz. Koloninizi sarmazlar çünkü yaşam döngülerinde çeşitli yaşam alanlarında yaşamaları gerekiyor, tıpkı keneler gibi. Ancak doğadan toplanan canlıları yem olarak kullanmanın gözle görünmeyen ve tehlikeli parazitleri canlılarınıza taşıyacağını unutmayın. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş