Jump to content
Misafir

Disi Geckolar Birlikte Bakılır Mı?

Önerilen İletiler

Misafir

Merhaba iki adet disi geckom var. Bir adet erkek almak istiyorum ama hem yer hemde teraryum fiyatlarından dolayı su aralar pek sıcak bakmıyordum taki arkadaşım iki disi geckosunu ayni teraryumda baktığını söyleyene kadar. Ben birlikte sorun oluyor diye biliyordum bunca zaman ama bildiğiniz tek teraryum tek nem kabı rahat sıkıntısız bakıyor bu arada aralarında bir miktar boy farkı var.

20200922_125451.jpg

20200922_125457.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tabikide birden fazla dişi bir arada bakılabilir ancak 1den fazla erkek aynı teraryumda bakılamaz. Boy farkına gelirsek diğer küçük kalan dişi yetişkin olana kadar ayrı bir kapta besleyebilirsiniz gerekli besini diğerleri alabilir o yüzden.

tarihinde Prof.Dr.Reptile tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir

Cidden bunu duydugum iyi oldu cok tesekkur ederim cımbızla besleme yapiyorum zaten Peki esleme isine gelince nasil yapmamı önerirsiniz erkeği ve diziyi ayri bir kaba mi aliyim yoksa aralarına bırakiyim mi direk?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Saymender, 30 dakika önce yazdı:

Cidden bunu duydugum iyi oldu cok tesekkur ederim cımbızla besleme yapiyorum zaten Peki esleme isine gelince nasil yapmamı önerirsiniz erkeği ve diziyi ayri bir kaba mi aliyim yoksa aralarına bırakiyim mi direk?

Erkeğide aralarına bırakabilirsiniz elle besleme yapıyorsanız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile, 7 dakika önce yazdı:

Erkeğide aralarına bırakabilirsiniz elle besleme yapıyorsanız.

Düzeltiyorum erkek ile dişi aynı yerde olamaz ancak dişiler olabilir.

tarihinde Prof.Dr.Reptile tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Her iki dişi gecko da birlikte yaşayamayabiliyor. Biraz gözlemlemek gerekli. Ve kaç dişi varsa o kadar mağara yapılır ise daha sağlıklı olacaktır. Boyutlar birbirine yakın gibi o açıdan sıkıntı olacağını sanmam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
CyBeRr, 15 dakika önce yazdı:

Her iki dişi gecko da birlikte yaşayamayabiliyor. Biraz gözlemlemek gerekli. Ve kaç dişi varsa o kadar mağara yapılır ise daha sağlıklı olacaktır. Boyutlar birbirine yakın gibi o açıdan sıkıntı olacağını sanmam

Aynen biri sadece biraz fazla iri yeme durumu vs olmasinda gerisini hallederim ben gozlemlerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yinede gözlemlemeniz gerekiyor sonuçta içgüdüleriyle hareket eden canlılar ve her biri farklı karakterlere sahipler, o yüzden size tavsiyem bir süre gözlemlemeniz.

Saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
LuCifeR, 17 saat önce yazdı:

Yinede gözlemlemeniz gerekiyor sonuçta içgüdüleriyle hareket eden canlılar ve her biri farklı karakterlere sahipler, o yüzden size tavsiyem bir süre gözlemlemeniz.

Saygılar.

Sabah koydum kardeş kardeş aynı saunada duruyorlar. Herhande artık sıkıntı olmaz gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, normalde dişiler yeterli boyutlardaki teraryumda birlikte bakılabiliyor ama gözlemlemek şart. Kimi zaman dişilerde de kavgalar olabiliyor diye biliyorum. Özellikle boyut faklılıkları sorun çıkartabilir. Teraryum ve içindeki mağaraların boyutlarının ikisine de yetecek boyutlarda olmasına dikkat edin. Umarım sorun yaşamazsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.