Jump to content
efeyahsi

Merhabalar

Önerilen İletiler

Merhaba adım Efe 18 yaşındayım bu foruma katıldığımda kedim köpeğim 2 kuşum ve kaplumbağam vardı üye olduktan sonra son 3 güne kadar girmemiştim hiç şuan ise aynı hayvanlarım durmakta ama yanlarına 1 karınca kolonisi 1 tarantula 2 sakallı ejder 1 crested gecko ve akvaryum eklendi :D Hepsini çok seviyorum hepsi benim canımdan kıymetli hayvanların her türlüsünü çok severim zaten veteriner olmak istedim fakat ailem o kadar okuttuk dediği için diş hekimliği okumaya karar verdim ama hobi olarak hayvanlarla aramı çok yakın tutmaya devam edeceğim şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Hepinize iyi yıllar dilerim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efeyahsi, 4 dakika önce yazdı:

Merhaba adım Efe 18 yaşındayım bu foruma katıldığımda kedim köpeğim 2 kuşum ve kaplumbağam vardı üye olduktan sonra son 3 güne kadar girmemiştim hiç şuan ise aynı hayvanlarım durmakta ama yanlarına 1 karınca kolonisi 1 tarantula 2 sakallı ejder 1 crested gecko ve akvaryum eklendi :D Hepsini çok seviyorum hepsi benim canımdan kıymetli hayvanların her türlüsünü çok severim zaten veteriner olmak istedim fakat ailem o kadar okuttuk dediği için diş hekimliği okumaya karar verdim ama hobi olarak hayvanlarla aramı çok yakın tutmaya devam edeceğim şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Hepinize iyi yıllar dilerim :) 

Foruma hoş geldiniz umarım iyi zaman geçirirsiniz. Size de iyi yıllar .:cowboy:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.