efeyahsi 5 Oluşturuldu: 1 Ocak, 2021 Merhaba adım Efe 18 yaşındayım bu foruma katıldığımda kedim köpeğim 2 kuşum ve kaplumbağam vardı üye olduktan sonra son 3 güne kadar girmemiştim hiç şuan ise aynı hayvanlarım durmakta ama yanlarına 1 karınca kolonisi 1 tarantula 2 sakallı ejder 1 crested gecko ve akvaryum eklendi Hepsini çok seviyorum hepsi benim canımdan kıymetli hayvanların her türlüsünü çok severim zaten veteriner olmak istedim fakat ailem o kadar okuttuk dediği için diş hekimliği okumaya karar verdim ama hobi olarak hayvanlarla aramı çok yakın tutmaya devam edeceğim şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Hepinize iyi yıllar dilerim 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 1 Ocak, 2021 gönderildi efeyahsi, 4 dakika önce yazdı: Merhaba adım Efe 18 yaşındayım bu foruma katıldığımda kedim köpeğim 2 kuşum ve kaplumbağam vardı üye olduktan sonra son 3 güne kadar girmemiştim hiç şuan ise aynı hayvanlarım durmakta ama yanlarına 1 karınca kolonisi 1 tarantula 2 sakallı ejder 1 crested gecko ve akvaryum eklendi Hepsini çok seviyorum hepsi benim canımdan kıymetli hayvanların her türlüsünü çok severim zaten veteriner olmak istedim fakat ailem o kadar okuttuk dediği için diş hekimliği okumaya karar verdim ama hobi olarak hayvanlarla aramı çok yakın tutmaya devam edeceğim şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Hepinize iyi yıllar dilerim Foruma hoş geldiniz umarım iyi zaman geçirirsiniz. Size de iyi yıllar . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 2 Ocak, 2021 gönderildi Hos geldin Efe. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 2 Ocak, 2021 gönderildi Hoş geldin. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 2 Ocak, 2021 gönderildi Hoşgeldin 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
efeyahsi 5 2 Ocak, 2021 gönderildi hepinize teşekkür ediyorum 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Refik Onur Oral 0 10 Nisan, 2021 gönderildi Hoş geldiniz ☺️ Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş