emirhanshen 2 Oluşturuldu: 19 Ocak, 2021 Merhabalar tarantula hobisine başlayacaktım tarantulalar ile ilgili bilgileri tam edindiğim zaman tarantula almak istiyordum pulchripes'e karar vermiştim fakat forumda satış yasaklandı kimede güvenebileceğimi bilmiyorum tam satın alma işlemi ile ilgili bildiğiniz bir yer var mı canlı yem vs de olsun 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Karayels 161 19 Ocak, 2021 gönderildi emirhanshen, 17 dakika önce yazdı: Merhabalar tarantula hobisine başlayacaktım tarantulalar ile ilgili bilgileri tam edindiğim zaman tarantula almak istiyordum pulchripes'e karar vermiştim fakat forumda satış yasaklandı kimede güvenebileceğimi bilmiyorum tam satın alma işlemi ile ilgili bildiğiniz bir yer var mı canlı yem vs de olsun canlı yem için antalya çekirge ve adana canlı yeme güvenebilirsiniz piyasanın en güvenilir yem üreticileridir 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 19 Ocak, 2021 gönderildi Canlı yem için @siemespi öneririm güvenilir ve canlı yemleri kaliteli. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirhanshen 2 19 Ocak, 2021 gönderildi XPlot, Bir saat önce yazdı: Canlı yem için @siemespi öneririm güvenilir ve canlı yemleri kaliteli. Heralde o tarantula da satıyor birisi numarasını vermişti eğer oysa Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mssxr 69 19 Ocak, 2021 gönderildi Karayels, 2 saat önce yazdı: canlı yem için antalya çekirge ve adana canlı yeme güvenebilirsiniz piyasanın en güvenilir yem üreticileridir Adana Canlı yem de canlı yem yok nerdeyse sopa ve miliped e ağırlık verdi ama gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz gayet güvenilir antalya çekirgeden hiç alışveriş yapmadım ama her soruma anında cevap verir çok ilgili ve çok tanidiklar önerir ankara canlı yemden de alabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirhanshen 2 19 Ocak, 2021 gönderildi mssxr, 50 dakika önce yazdı: Adana Canlı yem de canlı yem yok nerdeyse sopa ve miliped e ağırlık verdi ama gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz gayet güvenilir antalya çekirgeden hiç alışveriş yapmadım ama her soruma anında cevap verir çok ilgili ve çok tanidiklar önerir ankara canlı yemden de alabilirsiniz. Çok teşekkür ederim canlı yem tamam fakat tarantula alacağım güvenilir bir kişide bulmam lazım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mssxr 69 19 Ocak, 2021 gönderildi emirhanshen, 4 saat önce yazdı: Çok teşekkür ederim canlı yem tamam fakat tarantula alacağım güvenilir bir kişide bulmam lazım pulchripes mi istiyorsunuz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirhanshen 2 19 Ocak, 2021 gönderildi (düzenlendi) mssxr, 17 dakika önce yazdı: pulchripes mi istiyorsunuz Evet sakin yer türü istiyordum pulchripese karar verdim fakat yavaş büyüyor ama olsun dişi olursa sıkıntı olmaz gibi onuda heralde 7.-8. Kabukta anlaşılır 19 Ocak, 2021 tarihinde emirhanshen tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 20 Ocak, 2021 gönderildi emirhanshen, 9 saat önce yazdı: Evet sakin yer türü istiyordum pulchripese karar verdim fakat yavaş büyüyor ama olsun dişi olursa sıkıntı olmaz gibi onuda heralde 7.-8. Kabukta anlaşılır Bence bu havada tarantula düşünmeyin üzülen siz Olursunuz ama yine de istiyorsanız benim gibi aceleci biri iseniz satıcıdan otobüs ile yollamasını rica edebilirsiniz ben de otobüs le istedim daha dün geldi elime ikisi de çok sağlıklı ve bir tavsiyem ise başlangıçta pulchripes almayın rosea tercih edebilirsiniz benim diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi hobiler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 20 Ocak, 2021 gönderildi emirhanshen, 10 saat önce yazdı: Evet sakin yer türü istiyordum pulchripese karar verdim fakat yavaş büyüyor ama olsun dişi olursa sıkıntı olmaz gibi onuda heralde 7.-8. Kabukta anlaşılır Uygun bi seçim ama baharı bekleyin isterseniz havalar soğuk riskli olur. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gablov 1 16 Şubat, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, 20.01.2021 - 09:27 yazdı: Bence bu havada tarantula düşünmeyin üzülen siz Olursunuz ama yine de istiyorsanız benim gibi aceleci biri iseniz satıcıdan otobüs ile yollamasını rica edebilirsiniz ben de otobüs le istedim daha dün geldi elime ikisi de çok sağlıklı ve bir tavsiyem ise başlangıçta pulchripes almayın rosea tercih edebilirsiniz benim diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi hobiler Kimden aldınız? Bende alıcam fakat satıcı bulamıyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 16 Şubat, 2021 gönderildi gablov, 18 dakika önce yazdı: Kimden aldınız? Bende alıcam fakat satıcı bulamıyorum Havalar soğuk olduğundan baskınlardan dolayı alım satım azaldı baharı bekleyin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirhanshen 2 16 Şubat, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, 20.01.2021 - 09:27 yazdı: Bence bu havada tarantula düşünmeyin üzülen siz Olursunuz ama yine de istiyorsanız benim gibi aceleci biri iseniz satıcıdan otobüs ile yollamasını rica edebilirsiniz ben de otobüs le istedim daha dün geldi elime ikisi de çok sağlıklı ve bir tavsiyem ise başlangıçta pulchripes almayın rosea tercih edebilirsiniz benim diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi hobiler Mart ayında alacağım zaten rosea baktım ama pulchripes karar verdim rengide hoşuma gitti bide daha dayanıklı dedi birkaç kişi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 16 Şubat, 2021 gönderildi emirhanshen, 2 saat önce yazdı: Mart ayında alacağım zaten rosea baktım ama pulchripes karar verdim rengide hoşuma gitti bide daha dayanıklı dedi birkaç kişi Sling bir GP iyidir güzeldir hoştur ama +sı sürekli ilgi isteyen bir tür değil nemini ve sıcaklığını ayarladıktan sonra 1 hafta arkana bakma ve yem konusunda masrafsız ayda 1 kere felan yem kabul eder (benimki bana geldikten 5 hafta sonra ilk yemini yedi ve o süreçte birde kabuk attı 2. Yeminide kabuktan 10 gün sonra yedi yani 2.5 ayda 2 yem ) -si diğer türlere göre biraz yavaş büyür 5-10 günde bir yem verip yem yerken izleyeceğin bir tür değil sonra tarantulam neden 1 aydır yem yemiyor gibi konular tekrar açılmasın biraz daha başlangıç için tür araştırması yapıp bütçeni belirleyip tekrar bir girişimde bulunabilirsin mesala brachypelma türleri veya lasidora parahybana yada nhandu chromatus.. illede GP diyorsan sorun yok sadece bilgilendirmek istedim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirhanshen 2 16 Şubat, 2021 gönderildi Erastes, 6 dakika önce yazdı: Sling bir GP iyidir güzeldir hoştur ama +sı sürekli ilgi isteyen bir tür değil nemini ve sıcaklığını ayarladıktan sonra 1 hafta arkana bakma ve yem konusunda masrafsız ayda 1 kere felan yem kabul eder (benimki bana geldikten 5 hafta sonra ilk yemini yedi ve o süreçte birde kabuk attı 2. Yeminide kabuktan 10 gün sonra yedi yani 2.5 ayda 2 yem ) -si diğer türlere göre biraz yavaş büyür 5-10 günde bir yem verip yem yerken izleyeceğin bir tür değil sonra tarantulam neden 1 aydır yem yemiyor gibi konular tekrar açılmasın biraz daha başlangıç için tür araştırması yapıp bütçeni belirleyip tekrar bir girişimde bulunabilirsin mesala brachypelma türleri veya lasidora parahybana yada nhandu chromatus.. illede GP diyorsan sorun yok sadece bilgilendirmek istedim Bunu 1-2 kişi daha demişti fakat 3 günde bir besleyende oluyormuş çok iştahlı olanlarda oluyor demek tarantulanın karakterinede bağlı olabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 16 Şubat, 2021 gönderildi emirhanshen, Bir saat önce yazdı: Bunu 1-2 kişi daha demişti fakat 3 günde bir besleyende oluyormuş çok iştahlı olanlarda oluyor demek tarantulanın karakterinede bağlı olabilir Karakter olarak değişir ama genel olarak çok yemiyor l2 alırsanız çok yemez ama l4 de yemesi iştahı açılıyor l3-l4 alın bence alcaksanız Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mssxr 69 17 Şubat, 2021 gönderildi Salamander, 11 saat önce yazdı: Karakter olarak değişir ama genel olarak çok yemiyor l2 alırsanız çok yemez ama l4 de yemesi iştahı açılıyor l3-l4 alın bence alcaksanız l1 de işhtahlı oluyorlar l2 de iştahsız oluyorlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş