emirandreev 12 Oluşturuldu: 26 Ocak, 2021 Bu havalarda kargolama sıkıntı olabilir mi ? Sıkıntı yaşanabilir mi ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 26 Ocak, 2021 gönderildi Evet, yasanabilir. Bir kac haftadir burada bunun orneklerini goruyoruz, tavsiye etmem. 4 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fazli36samo 8 26 Ocak, 2021 gönderildi Ben 13 ocakta gönderim yaptım 1.5 günde gitti içine sıcak su koydum strafor kapladım fazla da hava deliği açmadım bir sorun olmadı gönderdiğim gün kar yağıyordu. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emirandreev 12 26 Ocak, 2021 gönderildi Hayvandan hayvana göre de farklılık gösterir tabi bide o var diye düşünüyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 26 Ocak, 2021 gönderildi Almamak daha mantıklı riskli strafor ve ısıtıcı pedle göndermek almak daha iyi olur en iyisi baharı beklemek 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahirakcn 5 26 Ocak, 2021 gönderildi Salamander, 52 dakika önce yazdı: Almamak daha mantıklı riskli strafor ve ısıtıcı pedle göndermek almak daha iyi olur en iyisi baharı beklemek Bir de sezonu varmış galiba, onun hakkında bilgi verebilir misiniz? Çoğu kişi 1 2 ay bekle sezonu açılıyor o zaman alırsın diyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 26 Ocak, 2021 gönderildi Hangi canlı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahirakcn 5 27 Ocak, 2021 gönderildi XPlot, 10 saat önce yazdı: Hangi canlı? tarantulalar için Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 27 Ocak, 2021 gönderildi tahirakcn, 50 dakika önce yazdı: tarantulalar için riskli baharı bekleyin 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş