Jump to content
Blue80s

Pink Dragon, Isopod, Springtail

Önerilen İletiler

Forumda bunlarla ilgili gerekli konular ve açıklamar var zaten detaylı şekilde.. kısaca özetlemek gerekirse teraryum ve viraryumlarda hem canlı yem görevi görüp hemde bakteri ve yem artıkları ile beslenerek küf ve mite gibi oluşumları engelleyerek temizliğe yardımcı oluyorlar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erastes, 5 saat önce yazdı:

Forumda bunlarla ilgili gerekli konular ve açıklamar var zaten detaylı şekilde.. kısaca özetlemek gerekirse teraryum ve viraryumlarda hem canlı yem görevi görüp hemde bakteri ve yem artıkları ile beslenerek küf ve mite gibi oluşumları engelleyerek temizliğe yardımcı oluyorlar..

Pink dragonlar canlilar icin tehtid olma riski var midir ? Pik dragon çıyan görünümünde olduğundan sormak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blue80s, 37 dakika önce yazdı:

Pink dragonlar canlilar icin tehtid olma riski var midir ? Pik dragon çıyan görünümünde olduğundan sormak istedim.

Çiyan görünümünde ama bir unkurdu kadar boyutu var bi o kadarda zararsız ve zehirleri yok bizim dilimizde kısaca kırk ayak diyebiliriz.. hangi amaçla kullanılıyor ve bakılıyor pek bilgim yok ama bu türü ilk türkiyeye adana canlı yem getirmişti bu yüzden düz mantıkla bakarsak olaya diğer sürüngenler içinde canlı yem olarak kullanılabiliyor gibi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blue80s, 17 saat önce yazdı:

çıyanlar ve kırkayaklar baya ayrı canlılar kırkayaklar atıklardan kuru yapraklardan ve çürük besinlerden beslenir, bioaktif teraryumlarda temizlik ekibi olarak kullanılıyorlar, hamamböcekleri, larvalar vb. ile birlikte bakılabilirler ama yem olarak kullanılmazlar bildiğim kadarıyla çoğu canlı tadını beğenmez ayrıca rahatsız edilirse zararsız bir kimyasal salgılar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.