CzrElektronik 1 5 Şubat, 2022 gönderildi Ankara canlı yemden un kurdu alacağım. Ve ankarada oturuyorum, bize uzak olduğu icin kargo yaptiracağim maalesef. Söyle bir sorun olacak. Havalar soğuk ısı bandı almalı mıyım? Un kurtları 5 dereceye kadar yasayabiliyormuş ama. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 6 Şubat, 2022 gönderildi Sorun olmaz denildiği gibi soğuya dayanıklılar zaten 5-10 tane fazladan ekleniyor siparişe.. kargo sonrası halsiz ve haraketsiz olabilirler endişe etmeden 22-23 derece sıcak bir ortama aldıktan sonra kendilerine gelirler.. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kemal 80 6 Şubat, 2022 gönderildi CzrElektronik, 9 saat önce yazdı: Ankara canlı yemden un kurdu alacağım. Ve ankarada oturuyorum, bize uzak olduğu icin kargo yaptiracağim maalesef. Söyle bir sorun olacak. Havalar soğuk ısı bandı almalı mıyım? Un kurtları 5 dereceye kadar yasayabiliyormuş ama. şube teslimi aldığın sürece sorun olmaz dostum. ama hamamböceği için havalar halen soğuk ankarada 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
shagydigy 25 6 Şubat, 2022 gönderildi antalya çekirgeden bi kere alışverişim oldu damızlık tartara aldım hep dişi yollamışlar yazdım durumu kabullenme yok bidahaki siparişinde not düş erkek yollayaslım dediler ankara canlı yemden defalarca aldım sorun yaşamadım 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bahtsız piyade 15 6 Şubat, 2022 gönderildi Ben Hep Adanacanlıyemden alıyorum geçenlerde poscitus istemiştim havadan dolayı ölü geldi bidahaki sefere telafi ederiz dediler. Müşteri Memnuyetine çok önem veriyorlar 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Heisenberg 24 6 Şubat, 2022 gönderildi CzrElektronik, 19 saat önce yazdı: Ankara canlı yemden un kurdu alacağım. Ve ankarada oturuyorum, bize uzak olduğu icin kargo yaptiracağim maalesef. Söyle bir sorun olacak. Havalar soğuk ısı bandı almalı mıyım? Un kurtları 5 dereceye kadar yasayabiliyormuş ama. Hic birsey olmaz un kurdu ve morio kurtları sorun olmuyor ben en çok cırcır ve hamamboceklerinde sorun yaşıyorum 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
epaprat 0 7 Temmuz, 2023 gönderildi Geçen gün İlk defa alışveriş yaptım. Kargo 54 TL tuttu. Ertesi gün adrese ulaştı. buffalo kurdu ve altlık siparişi verdim. kargoda bir sıkıntı yaşamadım ancak wp mesajlarına cevap veren arkadaş esnaflık konusunda sıkıntılı. 200 Buffalo kurdu sipariş vermiştim denemek için tek paket gelmiş gözüme az gözüktü. Olabilir yanlışlıkla tek paket göndermiştir ya da 200 tane bana azmış daha sonra daha çok sipariş veririm diye wp’tan yazıp tek paket gelmiş 200 tane bu paket değil mi diye sordum. Cevap: tek tek sayarsın. 200 tane. allah çarşına pazar versin kardeşim dedim kapattım konuyu. dünyanın en iyi ürününü de satsan böyle esnaflık yapan insandan bir daha alışveriş yapmam şahsen. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş