Tarık Kuran 41 Oluşturuldu: 14 Şubat, 2021 İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
FutureMarker905 33 15 Şubat, 2021 gönderildi suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 15 Şubat, 2021 gönderildi İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.Suni dölleme dediğiniz şey sağma mı? LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 15 Şubat, 2021 gönderildi Tarık Kuran, 17 saat önce yazdı: İyi akşamlar elimde büyük boy japon balıkları var ve bu balıkları suni dölleme ile artırmak istiyorum tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. Evet evet bu benim alanım fotosu varsa yardım edebilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arachno.philia 262 15 Şubat, 2021 gönderildi FutureMarker905, 11 saat önce yazdı: suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer. Konuya hakim değilsek lütfen bilgi kirliliği ve mesaj kalabalığı yaratmayalım. 4 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 15 Şubat, 2021 gönderildi suni dölleme bilmem ama doğal olarak hamile kalmalara karşı dikkatli ol. Senin haberin olmadan yavrular çıkar ve diğer balıklar onları yer.Böyle bir şey mümkün değil maalesef. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 16 Şubat, 2021 gönderildi yahiayavuz, 7 saat önce yazdı: Böyle bir şey mümkün değil maalesef. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Koilerde ilk baharda mümkün Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tarık Kuran 41 16 Şubat, 2021 gönderildi @gecktuğkan abi nereden iletişim kurabiliriz ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 16 Şubat, 2021 gönderildi Özleden yazarsan tel numaramı atabilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tarık Kuran 41 16 Şubat, 2021 gönderildi Tamamdır abi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 16 Şubat, 2021 gönderildi Tarık Kuran, 3 saat önce yazdı: Tamamdır abi Msj atım ordan bana ulaşabilirsiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş