tunecchi 24 Oluşturuldu: 1 Mart, 2021 rat sahiplendiren biri varsa yardımcı olabilirmisiniz 1 adet almak istiyorum malzemeleri ayarladım İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hr47 7 1 Mart, 2021 gönderildi Elimde farklı boy ve renklerde 8 adet var. Fiyat 75₺ gönderim yapabilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 1 Mart, 2021 gönderildi rat sahiplendiren biri varsa yardımcı olabilirmisiniz 1 adet almak istiyorum malzemeleri ayarladımHemcins 2 tane alırsanız canlının örmü uzar bu arada. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 2 Mart, 2021 gönderildi 2tanesi için kaç litrelik saklama kabı yeterli olur 2 dişi almayı planlıyorum istan bul içi satan varsa 100 tlye alırım İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hardrule 3 2 Mart, 2021 gönderildi yahiayavuz, 17 saat önce yazdı: Hemcins 2 tane alırsanız canlının örmü uzar bu arada. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hemcins demek yanlış olur çünkü erkekler aralında kavga eder 2 dişi dersek daha sağlıklı bir iletişim olur🙂 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 2 Mart, 2021 gönderildi hemcins demek yanlış olur çünkü erkekler aralında kavga eder 2 dişi dersek daha sağlıklı bir iletişim olurDediğiniz durum ratlarda geçerli değildir. Koloni olarak da rahat yaşayabilen türlerdir. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 2 Mart, 2021 gönderildi tunecchi, 01.03.2021 - 17:17 yazdı: rat sahiplendiren biri varsa yardımcı olabilirmisiniz 1 adet almak istiyorum malzemeleri ayarladım Şimdi rat tek olmaz ya dışı,dışı yada erkek,dışı bakılmalıdır sahibini benim senesi ve de daha kolay alışması için yavru tercih edin İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 3 Mart, 2021 gönderildi gecktuğkan, 12 saat önce yazdı: Şimdi rat tek olmaz ya dışı,dışı yada erkek,dışı bakılmalıdır sahibini benim senesi ve de daha kolay alışması için yavru tercih edin İki tane yavru erkek alırsak nasıl olur? İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 3 Mart, 2021 gönderildi tarantula_Yusuf, 1 saat önce yazdı: İki tane yavru erkek alırsak nasıl olur? Yavrukende kavga etmeseler adult olduklarında ederler İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
IrmakDe 27 4 Mart, 2021 gönderildi Yavrukende kavga etmeseler adult olduklarında ederler Ben ömürlerinin sonuna kadar 3 erkeğe birlikte baktım herhangi bir sorun yaşamadımTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
IrmakDe 27 4 Mart, 2021 gönderildi Yavrukende kavga etmeseler adult olduklarında ederler Ben ömürlerinin sonuna kadar 3 erkeğe birlikte baktım herhangi bir sorun yaşamadımTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 4 Mart, 2021 gönderildi IrmakDe, 8 dakika önce yazdı: Ben ömürlerinin sonuna kadar 3 erkeğe birlikte baktım herhangi bir sorun yaşamadım Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi panda mıce almaya karar verdim arkdşlr İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 4 Mart, 2021 gönderildi IrmakDe, 32 dakika önce yazdı: Ben ömürlerinin sonuna kadar 3 erkeğe birlikte baktım herhangi bir sorun yaşamadım Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Alanlada alakalı tabiki İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş