Jump to content
Mhmt.eshin

Tigrinam Sürekli Su Kabını Dolduruyor

Önerilen İletiler

L8 tigrinam torfunu nemlendirmeme rağmen sürekli su kabına torf atıyor temizliyorum su koyuyorum yine aynı şeyi yapıyor torf artık çamur gibi olucak diye korkuyorum ne yapmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt.eshin, 6 saat önce yazdı:

L8 tigrinam torfunu nemlendirmeme rağmen sürekli su kabına torf atıyor temizliyorum su koyuyorum yine aynı şeyi yapıyor torf artık çamur gibi olucak diye korkuyorum ne yapmalıyım

nem fazla geldiği için öyle yapıyordur, çamur gibi olması bir sorun teşkil etmez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Karayels, Bir saat önce yazdı:

nem fazla geldiği için öyle yapıyordur, çamur gibi olması bir sorun teşkil etmez 

Mağra yaptı kökün altını kazıp bence eder gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt.eshin, 7 saat önce yazdı:

Ozaman nasıl su içecek

Tarantulalar susadığı zaman gerekirse toprağı emip yine de su ihtiyaçlarını karşılıyorlar, zaten pokiler nem sevdiği için düzenli olarak kabına su fıslattığın sürece ya ağın üstünden ya teraryumun duvarlarından ya da topraktan bi şekilde su içer. Suyu nadiren, yavaş yavaş ve az miktarda içtikleri için pek fazla su içtiklerine şahit olmuyoruz o yüzden endişe etme.

Mhmt.eshin, 15 saat önce yazdı:

sürekli su kabına torf atıyor

Bu konuya gelirsek nem fazla geldiği için su kaynağını kapatmaya çalışıyor olabilir ya da yuvasını düzenlerken çıkardığı toprağı su kabına atıyor olabilir ben de o sorunu çok yaşıyorum hatta büyük canlılarım genelde su kaplarını sağa sola fırlatıyorlar 😅 

Teraryumun fotoğrafını eklersen nem oranı hakında daha iyi yorum yapabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Karayels, 9 saat önce yazdı:

6 yıldır hobideyim çok canlım su kabına torf doldurdu, su kabının altına mağara kazdı hiç birinde sorun yaşamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ravenouscortex, 42 dakika önce yazdı:

Tarantulalar susadığı zaman gerekirse toprağı emip yine de su ihtiyaçlarını karşılıyorlar, zaten pokiler nem sevdiği için düzenli olarak kabına su fıslattığın sürece ya ağın üstünden ya teraryumun duvarlarından ya da topraktan bi şekilde su içer. Suyu nadiren, yavaş yavaş ve az miktarda içtikleri için pek fazla su içtiklerine şahit olmuyoruz o yüzden endişe etme.

Bu konuya gelirsek nem fazla geldiği için su kaynağını kapatmaya çalışıyor olabilir ya da yuvasını düzenlerken çıkardığı toprağı su kabına atıyor olabilir ben de o sorunu çok yaşıyorum hatta büyük canlılarım genelde su kaplarını sağa sola fırlatıyorlar 😅 

Teraryumun fotoğrafını eklersen nem oranı hakında daha iyi yorum yapabiliriz

Teşekkürler su içerken gördüm. toprağı teraryumun tepesine bile yapıştırıyor 😂 herşey beklenir bunlardan valla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.