Blue80s 9 Oluşturuldu: 9 Mart, 2021 Bugün haberlerde gördüm damızlık 51 ferrete el konmuş baskın sonrası. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hardrule 3 10 Mart, 2021 gönderildi bu haber biliyorum alan küçük bence alınması bir anlamda iyi olmuş discord sunucusunda tartıştık zaten adam yasal başvuru yapmış ön başvuru kabul edilmiş artık kim ihbar ettiyse kulağı baya çınlıyacak gibi 🤣 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
eyüp tarkan 41 10 Mart, 2021 gönderildi ferret lar hakkında 2 konu arasına kaldım 1. si bu hayvanların vahşi doğaları gereği beslenmemesi 2.bakımları kediden farksız olup bakılabilmesi 2 konu arasında kaldım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali Özdengülsün 14 11 Mart, 2021 gönderildi eyüp tarkan, 14 saat önce yazdı: ferret lar hakkında 2 konu arasına kaldım 1. si bu hayvanların vahşi doğaları gereği beslenmemesi 2.bakımları kediden farksız olup bakılabilmesi 2 konu arasında kaldım. Ferret kediden daha zor gibi ama çok benziyorlar gibi hem bunlar daha doğaya yatkın olduğu için ferret bakana kadar sokaktan vs. Kedi alır bakarsın hem can kurtarırsın hem daha rahat bence🙂 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tahaklc 24 11 Mart, 2021 gönderildi Ali Özdengülsün, 11 saat önce yazdı: Ferret kediden daha zor gibi ama çok benziyorlar gibi hem bunlar daha doğaya yatkın olduğu için ferret bakana kadar sokaktan vs. Kedi alır bakarsın hem can kurtarırsın hem daha rahat bence🙂 Hocam bu çok farklı bi mevzu ya. İleride bi ferrete bakabilecek maddiyatım ve zamanım olursa düşünmeden beslerim 🙂 yabancıların videolarını hayretle izliyorum çok güzeller 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş