serifloyt 1 Oluşturuldu: 15 Mart, 2021 Öncelikle herkese merhaba Arkadaşlar unkurdu böceklerinin yataklığı ne sıklıkta değiştirilmeli? Bu konuyla ilgili pek fazla bilgi olmamakla birlikte mevcut bilgilerin de birbirinden farklı olduğunu gördüm. Bu yataklık yeni doğmuş larvalar görünmeye başladıktan sonra mı alınmalı? Ayırma işlemi henüz açılmamış olan yumurtalara zarar verir mi yoksa işlemden sonra zamanı gelen yumurtalar açılmaya devam mı eder? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 15 Mart, 2021 gönderildi serifloyt, Bir saat önce yazdı: Öncelikle herkese merhaba Arkadaşlar unkurdu böceklerinin yataklığı ne sıklıkta değiştirilmeli? Bu konuyla ilgili pek fazla bilgi olmamakla birlikte mevcut bilgilerin de birbirinden farklı olduğunu gördüm. Bu yataklık yeni doğmuş larvalar görünmeye başladıktan sonra mı alınmalı? Ayırma işlemi henüz açılmamış olan yumurtalara zarar verir mi yoksa işlemden sonra zamanı gelen yumurtalar açılmaya devam mı eder? 2 ayda bir yeterli 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serifloyt 1 15 Mart, 2021 gönderildi akudra, Bir saat önce yazdı: 2 ayda bir yeterli 5-20 günde yeni larvaların yumurtadan çıktığı yazıyor 2 ay geç olmaz mı 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 15 Mart, 2021 gönderildi 5-20 günde yeni larvaların yumurtadan çıktığı yazıyor 2 ay geç olmaz mıHer ay değiştiriyorum, yataklığı da çıkmayan laravar için kadar daha bekletiyorum. bir kaç hafta hiç larva çıkmadığına yataklığı atıyorum. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 15 Mart, 2021 gönderildi serifloyt, 3 saat önce yazdı: 5-20 günde yeni larvaların yumurtadan çıktığı yazıyor 2 ay geç olmaz mı Olur. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serifloyt 1 16 Mart, 2021 gönderildi akudra, 15 saat önce yazdı: Olur. havanın sıcaklığına göre 20-40 gün arasında değişim yapayım en iyisi. teşekkür ederim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 16 Mart, 2021 gönderildi Bu kadar önemsemene gerek yok zaten basit yapılı canlılar her şekilde büyürler. Ben eskiden mikrolar çıktığı zaman ayırıyordum ve yeni yataklık hazırlıyordum. 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yahiayavuz 77 16 Mart, 2021 gönderildi Bu kadar önemsemene gerek yok zaten basit yapılı canlılar her şekilde büyürler. Ben eskiden mikrolar çıktığı zaman ayırıyordum ve yeni yataklık hazırlıyordum.Katılıyorum Xplot Bey. LLD-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serifloyt 1 16 Mart, 2021 gönderildi XPlot, Bir saat önce yazdı: Bu kadar önemsemene gerek yok zaten basit yapılı canlılar her şekilde büyürler. Ben eskiden mikrolar çıktığı zaman ayırıyordum ve yeni yataklık hazırlıyordum. Evet haklısınız fakat verimi arttırmak için doğrusunu bilmekte fayda var 😄 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş