drgorkem3535 2 Oluşturuldu: 17 Nisan, 2021 Merhabalar bu kişiden daha önce kargo aracılığıyla alışveriş yapmış olan var mıdır ? Referans sorguluyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 17 Nisan, 2021 gönderildi (düzenlendi) drgorkem3535, 1 saat önce yazdı: Merhabalar bu kişiden daha önce kargo aracılığıyla alışveriş yapmış olan var mıdır ? Referans sorguluyorum Daha önce alışveriş yapmadım ancak kendisinin diğer ilanlarına vs bakarsanız ztn güvenilir olduğunu anlarsınız. İlanları +ref dolu kısacası güvenilir. Bende +ref veriyorum kendisine :)). not: Canlı ilanları kısmı kaldırıldığı için gözükmüyor ilanları ancak çoğu kişinin +ref vericeğine eminim. 17 Nisan, 2021 tarihinde Prof.Dr.Reptile tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
byalfa 14 17 Nisan, 2021 gönderildi Güvenilir biri. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Pratensis 303 17 Nisan, 2021 gönderildi Ana sayfada sağ üstteki arama kısmına şahsın ismini yazarsanız hakkındaki +ref'leri görebilirsiniz. Onlarca referans verilmiş. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 17 Nisan, 2021 gönderildi güvenilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
enes1 4 17 Nisan, 2021 gönderildi +ref güvenilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mustafa42 95 17 Nisan, 2021 gönderildi drgorkem3535, 8 saat önce yazdı: Merhabalar bu kişiden daha önce kargo aracılığıyla alışveriş yapmış olan var mıdır ? Referans sorguluyorum ben crested gecko aldım. gözün kapalı güvenebilirsin. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
enes06_hakan 1 18 Nisan, 2021 gönderildi +ref Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş