Jump to content
alise7vi

Bu Çıyan Beslenir Mi Sizce

Önerilen İletiler

Çiyan mantis gibi canlıları WC dışında bulmak çok zor fakat WC canlı besleyip canlıya eziyet çektirmektense hiç beslememek daha iyidir bulduğunuz canlının yeri doğadır ve doğaya daha çok yakışır. İyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Doğada olan canlı doğada kalmalıdır,yuvası orasıdır :).Kendiniz beslemeye çalışsanız bile muhtemelen uyum sağlayamayacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheBoss, Bir saat önce yazdı:

WC canlı beslemiyoruz lütfen canlıyı bulduğunuz yere geri bırakın

canlıyı aldığımı söylemedim zaten???

canlıyı kendi bahçemde buldum ve yerinde duruyor hatta yuvasına dokunmadım diye de yazdım atarlanmak için yer aramayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efekaman, 1 dakika önce yazdı:

Doğada olan canlı doğada kalmalıdır,yuvası orasıdır :).Kendiniz beslemeye çalışsanız bile muhtemelen uyum sağlayamayacaktır.

bahçemde duruyor zaten dokunmadım besleniyorsa alayım diye sordum teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swalfken, 19 dakika önce yazdı:

Çiyan mantis gibi canlıları WC dışında bulmak çok zor fakat WC canlı besleyip canlıya eziyet çektirmektense hiç beslememek daha iyidir bulduğunuz canlının yeri doğadır ve doğaya daha çok yakışır. İyi hobiler

wc derken anlamadım ama zaten hayvan doğada duruyor ve tarlamda fare ve köstebeklere bile dokunmayan bir insanım ama diğer arkadaş neden atarlandı anlamadım soru sormak batıyor demek ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alise7vi, 5 dakika önce yazdı:

wc derken anlamadım ama zaten hayvan doğada duruyor ve tarlamda fare ve köstebeklere bile dokunmayan bir insanım ama diğer arkadaş neden atarlandı anlamadım soru sormak batıyor demek ki

Atar amaçlı yazmamıştır büyük ihtimalle,başta bende yazıyı tam okumayıp aldınız sandım:).İnsanlık halidir hatalar olabilir birbirimizi kırmaya gerek yok.İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheBoss, 1 saat önce yazdı:

alise7vi, 26 dakika önce yazdı:

canlıyı kendi bahçemde buldum ve yerinde duruyor hatta yuvasına dokunmadım diye de yazdım atarlanmak için yer aramayın

Bu bir atar değil kurduğu cümlenin içinde  "lütfen" kelimesi ile beraber normal bi şekilde iyi niyetle uyarıda bulunmuş.. herhangi bir atar gider söz konusu değil

• Like 2
  • Thanks 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alise7vi, Bir saat önce yazdı:

Merhaba yazdığınız yazıdan canlıyı aldığınız düşündüğüm için " lütfen geri bırakın " dedim malûm forum içerisinde özellikle yaz aylarında haftada birden çok WC canlı sahiplenme durumu görüyoruz herhangi bir atarlanma amacım yoktu yanlış anlaşılma olmuş sanırım iyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheBoss, 9 dakika önce yazdı:

Merhaba yazdığınız yazıdan canlıyı aldığınız düşündüğüm için " lütfen geri bırakın " dedim malûm forum içerisinde özellikle yaz aylarında haftada birden çok WC canlı sahiplenme durumu görüyoruz herhangi bir atarlanma amacım yoktu yanlış anlaşılma olmuş sanırım iyi hobiler.

yıllardır kendi bahçemde fare köstebek yılan ve türlü böceklere katlanarak hiç dokunmayan biri olarak öyle tepki alınca ters tepmişim galiba size de iyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheBoss, 2 saat önce yazdı:

Gerçekten çatmak için yer arıyorsunuz keşke biraz daha iyi okuyup öyle yardımcı olmaya çalışsanız ayrıca söylemek istediklerinizi biraz daha nazik bir dille aktarırsanız daha iyi olur iyi hobiler 

• Like 1
  • Confused 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nesrinthr, 32 dakika önce yazdı:

Gerçekten çatmak için yer arıyorsunuz keşke biraz daha iyi okuyup öyle yardımcı olmaya çalışsanız ayrıca söylemek istediklerinizi biraz daha nazik bir dille aktarırsanız daha iyi olur iyi hobiler 

Konunun çatmakla alakası yok hepimiz kibarlıktan yanayız aşağılayıcı veya azarlayıcı bir tabir göremedim ben arkadaş beslenir mi demiş ve diğer arkadaş beslenilmemesi gerektiğini belirtmiş bana kalırsa siz sinirlenmek için yer arıyorsunuz canlıyı almak istediğini söylemiş ve doğal olarak aldığını düşündük. İyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.