alise7vi 6 Oluşturuldu: 18 Mayıs, 2021 kraliçe karınca ararken çıyan buldum yuvasına dokunmadım beslenebilirse güzel bir teraryum yaparım yazanlara teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheBoss 237 18 Mayıs, 2021 gönderildi WC canlı beslemiyoruz lütfen canlıyı bulduğunuz yere geri bırakın 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 18 Mayıs, 2021 gönderildi Çiyan mantis gibi canlıları WC dışında bulmak çok zor fakat WC canlı besleyip canlıya eziyet çektirmektense hiç beslememek daha iyidir bulduğunuz canlının yeri doğadır ve doğaya daha çok yakışır. İyi hobiler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 18 Mayıs, 2021 gönderildi Doğada olan canlı doğada kalmalıdır,yuvası orasıdır .Kendiniz beslemeye çalışsanız bile muhtemelen uyum sağlayamayacaktır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alise7vi 6 18 Mayıs, 2021 gönderildi TheBoss, Bir saat önce yazdı: WC canlı beslemiyoruz lütfen canlıyı bulduğunuz yere geri bırakın canlıyı aldığımı söylemedim zaten??? canlıyı kendi bahçemde buldum ve yerinde duruyor hatta yuvasına dokunmadım diye de yazdım atarlanmak için yer aramayın 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alise7vi 6 18 Mayıs, 2021 gönderildi efekaman, 1 dakika önce yazdı: Doğada olan canlı doğada kalmalıdır,yuvası orasıdır .Kendiniz beslemeye çalışsanız bile muhtemelen uyum sağlayamayacaktır. bahçemde duruyor zaten dokunmadım besleniyorsa alayım diye sordum teşekkürler 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alise7vi 6 18 Mayıs, 2021 gönderildi Swalfken, 19 dakika önce yazdı: Çiyan mantis gibi canlıları WC dışında bulmak çok zor fakat WC canlı besleyip canlıya eziyet çektirmektense hiç beslememek daha iyidir bulduğunuz canlının yeri doğadır ve doğaya daha çok yakışır. İyi hobiler wc derken anlamadım ama zaten hayvan doğada duruyor ve tarlamda fare ve köstebeklere bile dokunmayan bir insanım ama diğer arkadaş neden atarlandı anlamadım soru sormak batıyor demek ki Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 18 Mayıs, 2021 gönderildi alise7vi, 5 dakika önce yazdı: wc derken anlamadım ama zaten hayvan doğada duruyor ve tarlamda fare ve köstebeklere bile dokunmayan bir insanım ama diğer arkadaş neden atarlandı anlamadım soru sormak batıyor demek ki Atar amaçlı yazmamıştır büyük ihtimalle,başta bende yazıyı tam okumayıp aldınız sandım.İnsanlık halidir hatalar olabilir birbirimizi kırmaya gerek yok.İyi forumlar. 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 18 Mayıs, 2021 gönderildi TheBoss, 1 saat önce yazdı: WC canlı beslemiyoruz lütfen canlıyı bulduğunuz yere geri bırakın alise7vi, 26 dakika önce yazdı: canlıyı aldığımı söylemedim zaten??? canlıyı kendi bahçemde buldum ve yerinde duruyor hatta yuvasına dokunmadım diye de yazdım atarlanmak için yer aramayın Bu bir atar değil kurduğu cümlenin içinde "lütfen" kelimesi ile beraber normal bi şekilde iyi niyetle uyarıda bulunmuş.. herhangi bir atar gider söz konusu değil 2 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheBoss 237 18 Mayıs, 2021 gönderildi alise7vi, Bir saat önce yazdı: canlıyı aldığımı söylemedim zaten??? canlıyı kendi bahçemde buldum ve yerinde duruyor hatta yuvasına dokunmadım diye de yazdım atarlanmak için yer aramayın Merhaba yazdığınız yazıdan canlıyı aldığınız düşündüğüm için " lütfen geri bırakın " dedim malûm forum içerisinde özellikle yaz aylarında haftada birden çok WC canlı sahiplenme durumu görüyoruz herhangi bir atarlanma amacım yoktu yanlış anlaşılma olmuş sanırım iyi hobiler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alise7vi 6 18 Mayıs, 2021 gönderildi TheBoss, 9 dakika önce yazdı: Merhaba yazdığınız yazıdan canlıyı aldığınız düşündüğüm için " lütfen geri bırakın " dedim malûm forum içerisinde özellikle yaz aylarında haftada birden çok WC canlı sahiplenme durumu görüyoruz herhangi bir atarlanma amacım yoktu yanlış anlaşılma olmuş sanırım iyi hobiler. yıllardır kendi bahçemde fare köstebek yılan ve türlü böceklere katlanarak hiç dokunmayan biri olarak öyle tepki alınca ters tepmişim galiba size de iyi hobiler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nesrinthr 26 18 Mayıs, 2021 gönderildi TheBoss, 2 saat önce yazdı: WC canlı beslemiyoruz lütfen canlıyı bulduğunuz yere geri bırakın Gerçekten çatmak için yer arıyorsunuz keşke biraz daha iyi okuyup öyle yardımcı olmaya çalışsanız ayrıca söylemek istediklerinizi biraz daha nazik bir dille aktarırsanız daha iyi olur iyi hobiler 1 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 18 Mayıs, 2021 gönderildi Nesrinthr, 32 dakika önce yazdı: Gerçekten çatmak için yer arıyorsunuz keşke biraz daha iyi okuyup öyle yardımcı olmaya çalışsanız ayrıca söylemek istediklerinizi biraz daha nazik bir dille aktarırsanız daha iyi olur iyi hobiler Konunun çatmakla alakası yok hepimiz kibarlıktan yanayız aşağılayıcı veya azarlayıcı bir tabir göremedim ben arkadaş beslenir mi demiş ve diğer arkadaş beslenilmemesi gerektiğini belirtmiş bana kalırsa siz sinirlenmek için yer arıyorsunuz canlıyı almak istediğini söylemiş ve doğal olarak aldığını düşündük. İyi hobiler 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş