ardapoko 5 Oluşturuldu: 14 Haziran, 2021 Bu canlı bir springtail mi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ardapoko 5 14 Haziran, 2021 gönderildi Yada bu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 14 Haziran, 2021 gönderildi Dostum, İstersen Google'da springtail diye bir arat. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ardapoko 5 14 Haziran, 2021 gönderildi seamansoul, 9 dakika önce yazdı: Dostum, İstersen Google'da springtail diye bir arat. Baktım ama emin olamadım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 16 Haziran, 2021 gönderildi İkinci attığınız beyaz ve daha küçük olan böcek springtail, diğeri daha büyük ve parlak muhtemelen farklı bir canlıdır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Orhi Borhi 11 19 Haziran, 2021 gönderildi (düzenlendi) springtail değil galiba hiç benzetemedim 19 Haziran, 2021 tarihinde Orhi Borhi tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş