Jump to content
EsadBuba

L4-5 Geniculata Kabuk Değiştirdikten Sonra Abdomeninde Bir Parça Kaldı

Önerilen İletiler

bir süre karışmayın helen orda olursa bir peçete ucunu kıvırıp nemleyip hafifçe müdahele deneyebilirsiniz ve o kadar aşırı nem yapmayın az nem gibi çok nem de riski buna neden olmuş olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yetkin, 1 saat önce yazdı:

bir süre karışmayın helen orda olursa bir peçete ucunu kıvırıp nemleyip hafifçe müdahele deneyebilirsiniz ve o kadar aşırı nem yapmayın az nem gibi çok nem de riski buna neden olmuş olabilir 

Hafifçe tuttum o kısmı cımbızla hemen küçük bir hareketle aldım şuan bi sıkıntısı yok teşekkürler ☺️.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EsadBuba, 13 saat önce yazdı:

Hafifçe tuttum o kısmı cımbızla hemen küçük bir hareketle aldım şuan bi sıkıntısı yok teşekkürler ☺️.

Merhaba. 

Ek olarak bildirelim canlının yaşam alanındaki nem çok fazla. Kabuk sürecinde nem gerektiği için mi yaptınız bilmiyorum ama çamur gibi olmuş. Bu canlıyı aşırı rahatsız eder. Nem ile ıslaklık aynı şey değildir bunu unutmayın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wh1te, Bir saat önce yazdı:

Merhaba. 

Ek olarak bildirelim canlının yaşam alanındaki nem çok fazla. Kabuk sürecinde nem gerektiği için mi yaptınız bilmiyorum ama çamur gibi olmuş. Bu canlıyı aşırı rahatsız eder. Nem ile ıslaklık aynı şey değildir bunu unutmayın. 

O kısım öyle kaldığı için yapmıştım da kabını değiştirdim artık numune kabında. Islak değil o kadar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canlının eski kabuğunun carapace (kafa) kısmı abdomenin üstünde kalmış kabuk sıkışması yok, zaten abdomendeki kabuk sıkışmaları genelde çok ciddi oluyor kolay bir şekilde halletmek çok zor. 

Arkadaşlar da bahsetmiş ama torfun bu kadar ıslak olmasına gerek yok. Kabın dörtte birlik kısmını nemlendirmek yeterli olur, kabuk döneminde yarısını nemlendirmek kabuk sıkışmalarını önlemek için faydalı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.