Bşk 0 Oluşturuldu: 22 Aralık, 2021 Yaklaşık 1.5 yaşındaki gekom uzun süredir yemiyor ve kuyruğu zayıfladı rengi soldu. Eskiden yemeğe çalışıp geri bırakıyordu. Şimdi hiç yapmıyor. Ne yapabilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
theraphosidae8 13 22 Aralık, 2021 gönderildi Merhaba, canlı kötü durumda gözüküyor. force feeding yapman gerekiyor. videonun yardımı olabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 22 Aralık, 2021 gönderildi Sıcak ve soğuk alan sıcaklıklarıni ölçüyor musunuz? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EvaGeckos 103 23 Aralık, 2021 gönderildi Havalar soğudu sıcaklıktandır muhtemelen 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 26 Aralık, 2021 gönderildi Son durumu nedir canlının ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bşk 0 26 Aralık, 2021 gönderildi LuCifeR, 6 dakika önce yazdı: Son durumu nedir canlının ? Resimdeki gibi rengi soluk yemek yemiyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 26 Aralık, 2021 gönderildi Gerekeni söylemişler size zaten ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bşk 0 26 Aralık, 2021 gönderildi LuCifeR, Şimdi yazdı: Gerekeni söylemişler size zaten ? Evet ama onu yapamıyorum o yüzden de satıyorum. Siz ilgileniyor muydunuz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 26 Aralık, 2021 gönderildi Bşk, 9 dakika önce yazdı: Evet ama onu yapamıyorum o yüzden de satıyorum. Siz ilgileniyor muydunuz Tedavi etme konusunda yardımcı olabilirim bunun dışında yardımcı olamam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş