Lucifer18 1 Oluşturuldu: 26 Şubat, 2022 böyle bir tereryum yaptım yavru leopard gecko sahiplenmeden önce nasıl olmuş sizce eksikleri var mı nem mağarasını daha doldurmadım delmedim de görüldüğü gibi. Canlıyı bulduktan sonra d3lü d3süz kalsiyum ve multivitamin alacağım. Eksiklerim var mı sizce bu dediklerim dışında WhatsApp Video 2022-02-26 at 22.47.00.mp4 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 26 Şubat, 2022 gönderildi Kalsiyum gibi takviyeleri canlıyı bulmadan önce edininiz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 27 Şubat, 2022 gönderildi Onun dışında bi eksik var mı ? seamansoul, 10 saat önce yazdı: Kalsiyum gibi takviyeleri canlıyı bulmadan önce edininiz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
İbrahim Ensar Çakır 63 27 Şubat, 2022 gönderildi Isıyı ölçebilmek için ısı ölçer almanızı tavsiye ederim. Problu olandan alırsanız terraryumdaki sıcak ve soğuk alanları ölçebilirsiniz . örnek olarak görsel ekledim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 27 Şubat, 2022 gönderildi 2 hours ago, Lucifer18 said: Onun dışında bi eksik var mı ? Hayır, elinize sağlık. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 27 Şubat, 2022 gönderildi seamansoul, 2 saat önce yazdı: Hayır, elinize sağlık. Teşekkür ederim tek eksik takviye ve bi gecko Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 27 Şubat, 2022 gönderildi seamansoul, 4 saat önce yazdı: Hayır, elinize sağlık. yavru gecko da bulabilirim umarım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mastenyozgat 0 27 Şubat, 2022 gönderildi Lucifer18, 24 dakika önce yazdı: yavru gecko da bulabilirim umarım forumda bulamadım herkes rezerve ettirmiş bulman zor kral Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 27 Şubat, 2022 gönderildi mastenyozgat, 2 saat önce yazdı: forumda bulamadım herkes rezerve ettirmiş bulman zor kral sen buldun mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 27 Şubat, 2022 gönderildi dijital termostat ve termometre olmazsa olmaz mıdır sizce ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 27 Şubat, 2022 gönderildi Lucifer18, Bir saat önce yazdı: dijital termostat ve termometre olmazsa olmaz mıdır sizce ? Forumdaki arkadaşlar bu konu hakkında bilgi vermişlerdi burayı okuyabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Emiir 0 27 Şubat, 2022 gönderildi Eğer kalsiyum arıyorsanız elimde D3'lü+D3'süz+Multivitamin 3'lüsü var sıfır açılmamış ürünlerdir uygun fiyattan verebilirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Lucifer18 1 28 Şubat, 2022 gönderildi ravenouscortex, 21 saat önce yazdı: Forumdaki arkadaşlar bu konu hakkında bilgi vermişlerdi burayı okuyabilirsiniz. teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş