Jump to content
Mustafalp

Tarantulam Yem Yemiyor

Önerilen İletiler

Mustafalp, 13 saat önce yazdı:

Çarşamba günü kargodan gelen LP cinsi 2 tane tarantulam un kurdu yemiyor.

Bir un kurdunun kafasini kes at. Kalan parcayi da 2ye böl kutuya at. Attigin parca slingin boyundan kisa olsun yani. 2 gün dursun ve rahatsiz etme muhtemelen yiyecektir. Benim l2/3 lasiodoram 1 aydır bende 4 yem denememin hic birinde canlı olarak yemedi. Bende kafasu kesik un kurdu verdim 1 gun icerisinde yiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CzrElektronik, 14 dakika önce yazdı:

Bir un kurdunun kafasini kes at. Kalan parcayi da 2ye böl kutuya at. Attigin parca slingin boyundan kisa olsun yani. 2 gün dursun ve rahatsiz etme muhtemelen yiyecektir. Benim l2/3 lasiodoram 1 aydır bende 4 yem denememin hic birinde canlı olarak yemedi. Bende kafasu kesik un kurdu verdim 1 gun icerisinde yiyor.

Hocam dün bi yerde görmüştüm kafasını kopartıp akşam bıraktım sabah yarısından çoğunu yemişti ikiside teşekkürler Ayrıca kaç günde bir yem vereyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mustafalp, 3 saat önce yazdı:

Hocam dün bi yerde görmüştüm kafasını kopartıp akşam bıraktım sabah yarısından çoğunu yemişti ikiside teşekkürler Ayrıca kaç günde bir yem vereyim

Ben 4-7 günde 1 veriyorum ama yemleme yapmak için zamandan çok abdomen boyuna bak. Abdomen kararmaya basladi benim yani kabuk yaklaşıyor. Abdomeni fazla şişirirsen kabuk atarken sorunlar yasayabilirsin. Bu yüzden 8 10 gun arayla besleme yapmaya devam edeceğim. Tahminimce 2 haftaya gelir kabuk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mustafalp, 8 saat önce yazdı:

Kabuk atma zamanı yaklaşmış olabilirmi? 

8E2A0D4C-2889-4E3E-8295-CCEDCABE29C4.png

Daha biraz var gibi hızlı kabuk atar zaten o boyda fazlalık un kurtlarını bırakmayın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.