Jump to content
ahrisama

Önemli Lütfen Okuyun

Önerilen İletiler

Merhaba, son zamanlarda tanıştığım bir arkadaşımın tarantula beslemesi üzerine bu tarz egzotik hayvanlara karşı içimde bir merak oluştu. Bu tarz forumları vesaire ziyaret ederken fark ettim ki satın alıp uzun yıllar bakılan hayvanlar bile satılıyor. Acaba bu tarz egzotik hayvanlarla bağ kurulmuyor mu yoksa bu hobi koleksiyon gibi bir şey mi? Benim iki kedim var, ikisini de milyarlara değişmem. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizi dinlemek isterim. 

not: yazıda kimseyi aşağılama amacı yoktur, sadece genel gözlemlenen bir durumun işin içindeki insanlar tarafından değerlendirilmesi merak edilmektedir. şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tarantulalar için kişiden kişiye değişen bir şey sizi tanımayan bilmeyen elleşemeyeceğiniz bir canlı bağ kurulabilir yine bağ kurulsa bile az vakit isteyen canlılar o nedenle birden fazla olması güzel eğlenceli oluyor bağ kurulsa bile bir koleksiyon tarzı durum olabiliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu bağ egzotik hayvanlarda genellikle tek taraflı oluyor çünkü onlar genetik olarak hayatta kalmak için iç güdülerini geliştirir yani bir kedi, köpek, kuş gibi bize karşı sevgi göstermezler, alışmazlar, sempati duymazlar, bağ kurmazlar.. yani @Yetkin arkadaşımızın da dediği gibi kişiden kişiye değişen bir durumdur ben onları beslerken gelişimlerini büyümelerini izlerken hem eğleniyorum hem öğreniyorum hemde tek taraflı olsada bir  bağ kurmuş oluyorum.. bir başkası ticaret için veya fobilerini yenmek için besliyor olabilir..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.