Jump to content

Önerilen İletiler

merhaba bi arkadaş takas yapmaktan yana 

benim l3 l4 roseam var onun ise 

l3 murinusu var takas yapmak istiyor sizce mantıklımı siz olsanız yaparmısınız 

adil bir takasmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Murinus Rosea ya göre daha hızlı daha agresif ve iştahlı hızlı büyüyen bir tür Rosea ise yavaş büyüyen ve yem kabul etme sıklığı düşük olan bir tür eğer tecrübeniz varsa ve bir canavar ile baş edebilirim diyorsanız takası düşünebilirsiniz ama fiyat olarak Rosea daha yüksek bunuda belirtmekte fayda var :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

piyasada l3 roseanın değeri l3 murinustan daha yüksek yine de türü sevdiğiniz, sıkıldığınız için vs. yapmak isterseniz size kalmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest Miraç

Fiyat farkı yok gibi çeşitlilik daha önemli ve güzel olur   fikrim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

L4 murinus anca l1 rosea falan eder . Rosea sabır isteyen bir tür . Bende vardı , baktım çok yavaş büyüyor sattım. Rosea alacaksan da adult alacaksın , keyfine bakacaksın. Sen beslemek istemiyorsan direkt sat . Parasıyla daha büyük boyutta murinus alırsın .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KomutanIogar, 44 dakika önce yazdı:

yani alıcı bulamıyorum

Ben l3 roseaya bulmuştum , alıcı bulunur bir şekilde . Eğer bütcen varsa roseayı satmadan alabilirsin , murinus pahalı bir tür değil zaten .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Arthur!.0
      Yaklaşık 1 buçuk ay önce aldığım sling L1 murinus bu gün kontrol ettiğimde torfun yüzeyinde ters şekilde ölü olarak buldum.
      Ama neden öldüğü hakkında bir fikrim yok attığım tüm yemleri yiyen bir canlıydı ve son zamanlarda hiç belirti yoktu aldığım günkü gibi hızlı ve iştahlıydı.nem ayarı iyiydi sadece havalar soğuk olduğu için sıcaklık 20 derece civarıydı.ve aldığımda kargoda bir ayağı kopmuş şekilde geldi 
      Kabuğa kadar yaşatamadım malesef muhtemelen ayağındaki yara yüzünden öldü.

• Yazan: Darloch
      L kaç gibi duruyor. L3 diye aldım emin değilim ama

• Yazan: tarantula_Yusuf
      L2 sling grammostola rosea red türü tarantulam var. Bu sabah farkettim ağ örmüş gibi, iki gün önce de tünel kazmıştı. Ortam sıcaklığını bilmiyorum ama 23° civarı, 3-4 günde bir nemlendiriyorum, 3-4 günde bir besliyorum. Canlıyı alalı 3 hafta oldu l2 ydi geldiğinde de. Gördüğüm kadarıyla ağ örmüş gibi duruyor, ama tam tek parça ağ değil, seyrek ve torfun arasında kalmış ağ (yeni örmeye başladığı için olabilir), acaba bu neye işaret, kabuk atmasına mı zemin hazırlıyor, abdomeninin rengi nasıl, kabuğa tahmini kaç hafta kalmış? Fotoğraflar net olmayabilir, kusuruma bakmayın lütfen, çekebildiğim en net şekilde çekmeye çalıştım 

• Yazan: TheBoss
      Bugün ahmet abiden aldığım kargodan elime ulaşan L6 murinus şuan yaklaşık 1.5cm boyunda gayet sağlıklı abdomeni küçük sayılır 
    • Yazan: Umut Işık
      Adult murinus için rahat edeceği bir teraryumun ölçüleri ne olmalıdır ? 30×30×30 yeterli mi ? Dekarasyon da yapacağım için acaba yeterli olmaz mı diyorum. Çok dar bi alanı olsun istemiyorum. Siz ne boyuttaki alanlarda bakıyorsunuz ? Aydınlatırsanız sevinirim.