-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Arthur!.0
Yaklaşık 1 buçuk ay önce aldığım sling L1 murinus bu gün kontrol ettiğimde torfun yüzeyinde ters şekilde ölü olarak buldum.
Ama neden öldüğü hakkında bir fikrim yok attığım tüm yemleri yiyen bir canlıydı ve son zamanlarda hiç belirti yoktu aldığım günkü gibi hızlı ve iştahlıydı.nem ayarı iyiydi sadece havalar soğuk olduğu için sıcaklık 20 derece civarıydı.ve aldığımda kargoda bir ayağı kopmuş şekilde geldi
Kabuğa kadar yaşatamadım malesef muhtemelen ayağındaki yara yüzünden öldü.
-
Yazan: tarantula_Yusuf
L2 sling grammostola rosea red türü tarantulam var. Bu sabah farkettim ağ örmüş gibi, iki gün önce de tünel kazmıştı. Ortam sıcaklığını bilmiyorum ama 23° civarı, 3-4 günde bir nemlendiriyorum, 3-4 günde bir besliyorum. Canlıyı alalı 3 hafta oldu l2 ydi geldiğinde de. Gördüğüm kadarıyla ağ örmüş gibi duruyor, ama tam tek parça ağ değil, seyrek ve torfun arasında kalmış ağ (yeni örmeye başladığı için olabilir), acaba bu neye işaret, kabuk atmasına mı zemin hazırlıyor, abdomeninin rengi nasıl, kabuğa tahmini kaç hafta kalmış? Fotoğraflar net olmayabilir, kusuruma bakmayın lütfen, çekebildiğim en net şekilde çekmeye çalıştım
-
Yazan: Umut Işık
Adult murinus için rahat edeceği bir teraryumun ölçüleri ne olmalıdır ? 30×30×30 yeterli mi ? Dekarasyon da yapacağım için acaba yeterli olmaz mı diyorum. Çok dar bi alanı olsun istemiyorum. Siz ne boyuttaki alanlarda bakıyorsunuz ? Aydınlatırsanız sevinirim.
-