Jump to content
FurkanAdgn

Türünü Öğrenmek Istiyorum

Önerilen İletiler

şaka bir yana cüce anadolu tarantulasına benzettim.Bu boyda olanları çok sorun yaratmasa da anaçları da apartmanınız da yuva yaptıysa;bünyesi zayıf,yaşlı,bebek ve alerjisi olanlara sorun yaratabilir.Ancak kışkırtılmadığı ve rahatsız edilmediği sürece sorun olmayacaktır...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre_zr, 21.05.2022 - 12:31 yazdı:

Sakinmamiz gerekir mi diyip elinde fotoğraf çekmişsin 😀 gaz kaçağı var mı diye çakmakla kontrol eden dayı geldi aklıma 😄😄

Ya hobi olarak eklembacaklı ya da sürüngen beslemiyorum ya da bakmıyorum fakat çok güzel yaratıklar bunlar korkmak ve ya tiksinmek gibi bir tepkim yok böyle hayvanlara alerjim de olmadığın bildiğim için fazla strese sokmadan elime kendisinin çıkmasını sağladım zehirli dahi olsa çok bir etkisi olmıyıcağını düşündüm varsa bir yanlışım affola doğrusunu da öğrenmek isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ravenouscortex, 23 saat önce yazdı:

Bir trapdoor erkeğine benziyor ama kesin tür tayini için daha yakın fotoğraf lazım .

Malesef bir fotoğraf çekip aldığım yere geri bıraktım tekrar bulamam büyük ihtimalle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FurkanAdgn, 47 dakika önce yazdı:

Ya hobi olarak eklembacaklı ya da sürüngen beslemiyorum ya da bakmıyorum fakat çok güzel yaratıklar bunlar korkmak ve ya tiksinmek gibi bir tepkim yok böyle hayvanlara alerjim de olmadığın bildiğim için fazla strese sokmadan elime kendisinin çıkmasını sağladım zehirli dahi olsa çok bir etkisi olmıyıcağını düşündüm varsa bir yanlışım affola doğrusunu da öğrenmek isterim 

Tarantuladan yana ben de çekinmeden handling yapıyorum ama bilmediğim örümceğe handling yapmam, siz de dikkat edin sıkıntı yaşamamak için. Tarantula zehri ölümcül değil alerjisi olmayanlar için ancak örümcekler için aynısı geçerli değil öldürücü olan türleri var. Benim gözümde tarantula ve örümcek iki farklı canlı konumundadır hep. Kocaman tarantulayi muhabbet kuşu gibi elime alırım ama minicik örümcek görsem uzak dururum 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.