Jump to content
tarantula_Yusuf

Cinsiyetini Söyler Misiniz?

Önerilen İletiler

yeni kabuk atmıştı canlısı abdomen boyu değişken bir şey olduğu için ayrım için kullanılamaz pek

Emre_zr, 12 dakika önce yazdı:

Erkek gibi görünüyor. Ayrıca abdomen boyutunun, gövdeye oranla küçüklüğü de erkek yapısına benziyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yetkin, 16 dakika önce yazdı:

yeni kabuk atmıştı canlısı abdomen boyu değişken bir şey olduğu için ayrım için kullanılamaz pek

Kabuk değişiminde bahsettiğiniz doğru ama ben düzgün beslenmiş bir canlı olduğunu varsayarak yazdım. Elimde L12 Lp var kabuk attığında böyle farkedilecek kadar abdomen küçüklüğüne denk gelmedim hiç. Zaten canlı erkek görünüyor, abdomen boyutunu ikinci seçenek olarak söyledim çünkü çok ince ve küçük kalmış boyuna göre. Bu sadece benim görüşüm 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci, 7 saat önce yazdı:

Sizin tahmininiz ne yönde pokilerde cinsiyet ayrımınıza güveniyorum bir miktar 

bende birtek pokilerde cinsiyet ayrımıma güveniyorum :D bana özelden başka fotoğraflarda atmıştı ben de erkek demiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dün kabuk sonrası ilk beslemeyi adult morio kurdu ile yaptım. (Kabuktan 11 gün sonra , dişleri yerindeydi ve morio bu sonuçta yumuşak işte) . Bugünde orta boy tartara verdim. Güncel abdomen böyle . Telefon kötü olduğundan kötü çekiyor + teraryumum plastik olduğundan görüntüyü bozuyor. 1-2 kabuk daha bunda idare eder. Sonrasında cam teraryum yaptırmayı düşünüyorum.

IMG_20220522_113918.jpg

IMG-20220523-WA0001.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf, Bir saat önce yazdı:

Dün kabuk sonrası ilk beslemeyi adult morio kurdu ile yaptım. (Kabuktan 11 gün sonra , dişleri yerindeydi ve morio bu sonuçta yumuşak işte) . Bugünde orta boy tartara verdim. Güncel abdomen böyle . Telefon kötü olduğundan kötü çekiyor + teraryumum plastik olduğundan görüntüyü bozuyor. 1-2 kabuk daha bunda idare eder. Sonrasında cam teraryum yaptırmayı düşünüyorum.

IMG_20220522_113918.jpg

IMG-20220523-WA0001.jpeg

Abdomen boyunun pek önemi yok adult erkekler genelde yem yemeyip sadece eş aradığı için abdomenleri zayıf görünüyor bazı türlerde cinsel dimorfizm oluyor onların renk bacak abdomen yapısı farklı olabiliyor resimlerin hiçbiri net değil ama ilk attığın görselde dişi gibi gözüktü bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf, 2 saat önce yazdı:

IMG_20220522_113918.jpg

IMG-20220523-WA0001.jpeg

Canlı büyük ihtimalle erkek benden sana tavsiye çok sıcakta tutma ve fazla besleme yapma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf, 33 dakika önce yazdı:

Sebebini yazar mısın? Hızlı büyüyüp ölmesin diye mi??

Aynen öyle üstüne bastınız doya doya izleyin çok ömrü olmayacak eğer dişisi olan bir tanıdığınız varsa uygun şekilde vermenizi tavsiye ederim üretim önemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.