Swalfken 189 Oluşturuldu: 6 Temmuz, 2022 Merhaba arkadaşlar, maalesef hobiyi bırakıyorum. Bu forumda çok güzel zamanlar geçirdim ve güzel insanlarla tanıştım. Kalbini kırdığım birileri varsa herkesten özür dilerim. Sağlıcakla kalın. İyi hobiler... 4 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erastes 380 7 Temmuz, 2022 gönderildi Yolun ve bahtın açık olsun umarım bir gün tekrar geri dönmen dileği ile diyeceğim ama şu şartlarda zor artık 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 7 Temmuz, 2022 gönderildi Elbet bir gün 🕊️ 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
celikko 0 7 Temmuz, 2022 gönderildi elinden çıkarmak istediğin tarantula var mı peki? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 7 Temmuz, 2022 gönderildi Erastes, 22 saat önce yazdı: Yolun ve bahtın açık olsun umarım bir gün tekrar geri dönmen dileği ile diyeceğim ama şu şartlarda zor artık Şartlardan ziyade daha özel sebepler yüzünden bırakma kararı aldım. Umarım kendimi toparlayıp geri dönebilirim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 25 Temmuz, 2022 gönderildi Canlıları elden çıkaralım derken yanlışlıkla geri döndüm 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
karincalemi 15 26 Temmuz, 2022 gönderildi Swalfken, 19 saat önce yazdı: Canlıları elden çıkaralım derken yanlışlıkla geri döndüm :DD bırakmamalıyız dostum şurda zaten hobicilerin sayısı azalıyor direnmek lazım... 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 26 Temmuz, 2022 gönderildi Swalfken, 19 saat önce yazdı: Canlıları elden çıkaralım derken yanlışlıkla geri döndüm Elim kaydı yaa off , hoşgeldin brom . Bizler son kaleyiz , devam. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Maho 22 27 Temmuz, 2022 gönderildi Canlı yem ve tarantulalara talibim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 27 Temmuz, 2022 gönderildi tarantula_Yusuf, 18 saat önce yazdı: Elim kaydı yaa off , hoşgeldin brom . Bizler son kaleyiz , devam. Savaşmaya devam 💪 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş