tenco 1 Oluşturuldu: 14 Temmuz, 2015 Merhaba arkadaşlar bu cinsin ne olduğunu bilen varmı haddeden buldum çok tüylü sarı Beslenebilir mi Zehirlimi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
taylan 34 14 Temmuz, 2015 gönderildi Camel Spider Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 14 Temmuz, 2015 gönderildi Zehirli değil lakin ısırdığı yerde ciddi sorunlar peydah olabilir . ısırık sonrasi bulastirdigi bakteriler zehir den daha fazla sorun açabilir isirilanin basina . Ondeki farkli kalin ayaklari sayesinde bir cok yuzeye tirmana bilir hizlidir korkusuzdur isirmakdan cekinmez . Ulkemizdeki versiyonu ufak denilecek boyda fakat çölde ki akrabalari cok daha büyük ve tehlikelidir . Dikkat ediniz . Ayroca esaret altinda yasami zor ve kisadir . Camel spider Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tenco 1 14 Temmuz, 2015 gönderildi Ben daha önce tarantula beslemediğim için başlangıç türü sayılmaz sanırım biraz dursun şimdilik olmadı satarım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 14 Temmuz, 2015 gönderildi Ben daha önce tarantula beslemediğim için başlangıç türü sayılmaz sanırım biraz dursun şimdilik olmadı satarım Olmadı salın bence buldugunuz yere ; Esarette uzun yaşamadıgı bilinen bir canlı ! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş