-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Egzotik karıncam
Merhabalar Crested geckom için bir Biyoaktif teraryum kurma kararı aldım. hem yapım aşamalarını göstericeğim hemde fikirlerinizi alıcağım
Teraryum ölçüleri 40x40x55 cam bir teraryum aradaki bölme ise 10 cm geride ve 12 cm yüksekliğinde
Önce pvc boruyu ve dalı akvaryum silikonu ile sabitledim silikon kuruduktan sonra poliüretan köpük sıkıp üzerine ağaç kabukları ve saksıları yerleştirdim
Köpük kuruduktan sonra üstüne akvaryum silikonu bulayıp üzerine torf ve orkide toprağı döktüm (küçük sarmaşıklar yapmak için ipin üzerine torfla kapladım)
Köpük kuruduktan sonra halatı yapıştırdım.
Drenaj katmanı için lav kırığı kullandım ve üzerine tül serip kömür ve aktif karbon döktüm.
Subsrat katmanı için torf, ince lav kırığı, orkide toprağı ve aktif karbonun karışımını kullandım.
Sonra bitkileri ektim.(Eğrelti otu, Tül kuşkonmaz, Telegraf çiçeği, Areka, Fittonia ve türünü bilmediğim bir tür sarmaşık )
Şimdilik bu kadar ilerledikçe yazmaya devam ediceğim ...
-
By H4desh1
6-7 yaşlarında erkek bir crested gecko, 1,5 yaşlarındaki bir dişiyle çiftleşebilir mi? Geckolar ağırlığa göre çiftleştiriliyor, biliyorum ama yaşın da bir etkisi var mı sormak istedim.
-
By XgecXO
Merhaba geckomla üremesi için dişi adaylarını bekliyorum sadece bursa içi olur,ilgilenenler için numaram 05493405050 morphu yellow tiger .
-
By baranuslu
Crested geckomun teraryumu için pet shoptan böyle bir şey aldım, pet shoptaki kişi "mango kökü" dedi ama bu bir mangrove kökü mü yoksa yati kökü mü emin olamadım. Birkaç kez kaynar suya koydum ve suyun rengini sarı yaptı, teraryumuma eklemek için ne yapmalıyım?
-