Jump to content
mustafa42

Crested Geckolar Yasal Mı Oluyor ?

Recommended Posts

mustafa42, 10.01.2025 - 22:47 yazdı:

@CyBeRr selam videodan duydum hemen buraya geldim yoksa yeni gelişmeler crestedlar mı olucak merakla bu haberi bekliyorum bir umut var mı ?

video linki atabilir misiniz videoyu bulamadım.

mustafa42, 10.01.2025 - 22:47 yazdı:

@CyBeRr selam videodan duydum hemen buraya geldim yoksa yeni gelişmeler crestedlar mı olucak merakla bu haberi bekliyorum bir umut var mı ?

son dönemde birçok canlı yasallaşıyor.
Büyük ihtimalle crested geckoda yasallaşır ama belki hemen 1 hafta sonra belki 1 yıl sonra 
bunun hakkında kimse net birşey söyleyemez ama crested geckonun yasallaşması için birkaç girişim oldu diye duymuştum(aklımda öyle birşey kalmış ama nereden kalmış hatırlamıyorum)

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Egzotik karıncam
      Merhabalar Crested geckom için bir Biyoaktif teraryum kurma kararı aldım. hem yapım aşamalarını göstericeğim hemde fikirlerinizi alıcağım

Teraryum ölçüleri 40x40x55 cam bir teraryum aradaki bölme ise 10 cm geride ve 12 cm yüksekliğinde

Önce pvc boruyu ve dalı akvaryum silikonu ile sabitledim silikon kuruduktan sonra poliüretan köpük sıkıp üzerine ağaç kabukları ve saksıları yerleştirdim 

Köpük kuruduktan sonra üstüne akvaryum silikonu bulayıp üzerine torf ve orkide toprağı döktüm (küçük sarmaşıklar yapmak için ipin üzerine torfla kapladım)

Köpük kuruduktan sonra halatı yapıştırdım.

Drenaj katmanı için lav kırığı kullandım ve üzerine tül serip kömür ve aktif karbon döktüm. 
      Subsrat katmanı için torf, ince lav kırığı, orkide toprağı ve aktif karbonun karışımını kullandım.

Sonra bitkileri ektim.(Eğrelti otu, Tül kuşkonmaz, Telegraf çiçeği, Areka, Fittonia ve türünü bilmediğim bir tür sarmaşık )

Şimdilik bu kadar ilerledikçe yazmaya devam ediceğim ...
    • By H4desh1
      6-7 yaşlarında erkek bir crested gecko, 1,5 yaşlarındaki bir dişiyle çiftleşebilir mi? Geckolar ağırlığa göre çiftleştiriliyor, biliyorum ama yaşın da bir etkisi var mı sormak istedim.
    • By XgecXO
      Merhaba geckomla üremesi için dişi adaylarını bekliyorum sadece bursa içi olur,ilgilenenler için numaram 05493405050 morphu yellow tiger .
    • By baranuslu
      Crested geckomun teraryumu için pet shoptan böyle bir şey aldım, pet shoptaki kişi "mango kökü" dedi  ama bu bir mangrove kökü mü yoksa yati kökü mü emin olamadım. Birkaç kez kaynar suya koydum ve suyun rengini sarı yaptı, teraryumuma eklemek için ne yapmalıyım? 

• By 5234
      Türkiye içinde ne kadar crested gecko kaldı?
      Gizli kahramanlar içimizde mi?

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.