Ertekin Kaba 3 Oluşturuldu: 25 Ağustos, 2025 Selamlar Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım, Gecko,Mantis ve karınca hobisine vakıfım, gecko da baya yeniyim ara ara sizlerin bilgilerine danışabilirim. Saygılar 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 25 Ağustos, 2025 gönderildi Selamlar Hoşgeldin Aramıza. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ertekin Kaba 3 25 Ağustos, 2025 gönderildi Ejderhan Ustuner, 9 dakika önce yazdı: Selamlar Hoşgeldin Aramıza. eyv kardeşim hoşbuldum söyledin geldim direk 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 25 Ağustos, 2025 gönderildi Hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 28 Ağustos, 2025 gönderildi Selamlar hoşgeldiniz ☺️🙏🏻 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Montium 62 29 Ağustos, 2025 gönderildi Hoşgeldiniz. Gerek sorularınız; gerekse kendi paylaşmak istediğiniz düşünceleriniz, fotoğraflarınız veya deneyimleriniz varsa istediğiniz zaman buyrun konu açın. 😊👍 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş