Jump to content
loving

Tabanı Yükseltmek + Pleksi

Önerilen İletiler

Merhaba;

Hep lav kayası kırığı vb ürünlerle tabanı yükselttiklerini gördüm forumda fakat youtube'de avrupadaki akvaristlerden birisi

şöyle bir yöntem kullanmış ---> pleksi mi bu nereden nasıl temin edilir ?

vLBvom.jpg

bu aparatlar nalburda mı bulunur yada özel mi yaptırılmalı ismi nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanlış değilsem yumurtaları muhafaza etmek için kullanılıyor bu.Ben öyle hatırlıyorum.Ama nasıl bu şekle sokulmuş bilmiyorum onu.

Nereden nasıl temin ederim önerin var mı ? ist/rami yumurtacılar var toptancılar en yakın oraya sorsam kafi midir acaba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eggcrate deniliyor buna yurtdışında yumurtalar için kullanılıyor sanırım.Trde bulunabilir mi bir fikrim yok ama yumurtacılarda olmadığından eminim.Bence farklı alternatiflere yönelin başka yollarlada kütük yapılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kümes ve akvaryumlarda kullanılıyor benzer plastik ızgaralar.Kümes hayvan malzemeleri satan yerler tel satan yerler inşaatçılar petshoplara bir bakın akvaryum forumlarına danışın.İnternetten aratın belki satan yer vardır.Akvaryum taban ızgarası veya kümes taban ızgarası yazarsanız belki bulursunuz.Ben bir tane buldum http://www.vixpet.com/plastik-kumes-izgarasi-50-x-50-cm-1-adet-pmu56

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kümes ve akvaryumlarda kullanılıyor benzer plastik ızgaralar.Kümes hayvan malzemeleri satan yerler tel satan yerler inşaatçılar petshoplara bir bakın akvaryum forumlarına danışın.İnternetten aratın belki satan yer vardır.Akvaryum taban ızgarası veya kümes taban ızgarası yazarsanız belki bulursunuz.Ben bir tane buldum http://www.vixpet.com/plastik-kumes-izgarasi-50-x-50-cm-1-adet-pmu56

O linkteki fazlaca sert şekillennmesi zor sanırım kırtasiyelere soracağım bir de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Nalburlarda satılan rulo ızgaraları da var kullanılabilir ama o da serttir kolayca şekillenmez.

Lath_grid_in_roll_25_m_hot.jpg

şunlar mı hocam ?

bunlarsa üstüne kum kaya,dal geleceği için çöker yamulur plastik lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

iç ölçüde cam veya plastı glass kestirin aynı malzemeden küçük parcalar kestırıp içten cama yapıstırın ustunede camı koyun duracaktır dip kısımlarada tekrar ınce bı sılıkon cekın olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.