loving 0 Oluşturuldu: 25 Ekim, 2015 Sırasıyla :afro: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
taylan 34 25 Ekim, 2015 gönderildi Çok güzel ama akvaryum işi özellikle tuzlu su bakımı çok zor geliyor. Adımlara isimleri yazarsanız daha bilgilendirici olur elinize sağlık. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
loving 0 25 Ekim, 2015 gönderildi Çok güzel ama akvaryum işi özellikle tuzlu su bakımı çok zor geliyor. Adımlara isimleri yazarsanız daha bilgilendirici olur elinize sağlık. büyük hacim için doğru ama nano çok basit ve ucuz. - mini tank : 50-100 tl - şelale filtre 70-150 tl - içine malzemeleri : 20-50 tl - su : hazır alın akvaryumcudan : 25-50 tl - kum : 10 - 20 tl (canlı kum) - canlı kaya : 50 tl toplam : 300 tl hayırlı olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 25 Ekim, 2015 gönderildi Güzel olmuş çok, elinize sağlık. Fitre içi malzemelerden siyah-beyaz olan Fluval SeaGel gibi ama öteki yeşilimsi çakıl taşı gibi olanı bilemedim. Onlar ve kullanım amaçları hakkında biraz bilgi alabilir miyiz? Canlılardan da Ricordea'ları seçtim, diğerleri hep mushroom galiba değil mi? Bir de balık büyümüyorsa güzel durmuş, rengi aynı blue tangler gibi onların ufak ama daha toplu versiyonu sanki... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
0je 1 25 Ekim, 2015 gönderildi :tebrik: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Balıklar damsel büyümüyor pek nano için ideal, bencede güzel seçim.... tuzlu suyun herşeyi güzel Yapamam demeyin başlayın gerisi gelir... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
loving 0 26 Ekim, 2015 gönderildi http://www.hepsiburada.com/tom-1352-rapids-overflow-box-with-hosing-p-PTROTM037 http://www.hepsiburada.com/tom-1420-rapids-reef-pskimmer-120-p-PTROTM042 şu ikisini büyük lt için iyi seçenek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Grommash 50 18 Ocak, 2016 gönderildi Yavaştan toplamaya başlamaya karar verdim, 10-20 günlük hatta 1 aylık tatillerde nolur bilmiyorum ama hayırlısı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
sinsitilki 0 29 Mart, 2016 gönderildi Gecen gun bende gorgonia icin tank kurdum. Sadece christmas tree worm coral , tube wormler ve gorgonia var simdilik. Deniz ejderi dusunuyorum. Ama 2000 tl diyorlar cifti icin. Tekte yasamiyor. Su anlik balik yok. lobster ve cleaner shrimp var. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş